• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hahah wygibasy mojego małego na macie! - przed chwilą zrobiłam zdjecia! :-D

P1090644.jpgP1090649.jpgP1090652.jpg

Fasolka nie dziwie się.... po tylu ćwiczeniach??? Szalona jesteś! :-D

reklama
Fasolka no Konrad jest sporo starszy jednak :tak: on dzisiaj cyrki na tym robił... przekręcał się na brzuch i z brzucha na plecy na boczki... łapał tych pałąków i siadał, próbował wstać... noż chyba muszę częściej go na niej kłaść zeby tak sobie ćwiczył mięśnie :-D

Dziewczyny pomóżcie mi uzupełnić liste... Kto jest jeszcze z naszych staraczek?? I jak któraś staraczka chce to niech poda który to cykl starań :*

Nasze staraczki ♥

Kwiatuszek (21cykl)
Sun (14cykl)
Pyscek (15 cykl)
Sun (15 cykl)
Milia
Mijenka
Aga_27

Danao84
Madziulek20
Truskawcia

Ostatnia edycja:
Cześć dziewuszki, przepraszam, że mnie mało, ale ledwo żyję. Mamy tyle jabłek, że :szok: i albo sok, albo konfitury, a jeszcze jak jest pogoda to nas w domu nie uświadczy. Mąż od rana do nocy w pracy, nadgodziny robi, wiec muszę sobie sama radzić. Na szczęście akcja zęby odwołana całkowicie to mam spokój.

Dziewczyny pomóżcie mi uzupełnić liste... Kto jest jeszcze z naszych staraczek?? I jak któraś staraczka chce to niech poda który to cykl starań :*

Nasze staraczki ♥

Kwiatuszek (21cykl)
Sun (14cykl)
Pyscek (15 cykl)
Sun (15 cykl)
Milia
Mijenka
Aga_27

Danao84
Madziulek20
Truskawcia

Fifka ja ogolnie 10 cykl staran w tym 4 in vitro...wiec nie wiem jak napiszesz, bo u mnie to zakrecona sprawa :tak::-D

Kochani ja staralam sie pierwszy raz i wyszły w 4 testach ta druga bladorozowa kreska.. na usg nic nie bylo widać, wiec gienek powiedzial ze wczesna ciąża. wiec umowil mnie na 7.08 na wizyte i sama se poszlam na bete bo nie moglam sie doczekac i co positive 43.91 wiec jakos tam 3 tydzien, nie chce za bardzo sie cieszyc bo roznie bywać, ale najchetniej to bym rozsadzila cala chalupe z radosci.. :)) mam nadzieje ze i wam sie uda, trzymam kciuki :*:)

Kochani ja staralam sie pierwszy raz i wyszły w 4 testach ta druga bladorozowa kreska.. na usg nic nie bylo widać, wiec gienek powiedzial ze wczesna ciąża. wiec umowil mnie na 7.08 na wizyte i sama se poszlam na bete bo nie moglam sie doczekac i co positive 43.91 wiec jakos tam 3 tydzien, nie chce za bardzo sie cieszyc bo roznie bywać, ale najchetniej to bym rozsadzila cala chalupe z radosci.. :)) mam nadzieje ze i wam sie uda, trzymam kciuki :*:)

Gratulacje :-)

Obżarłam się jak prosiak, na szczęście surówką i tylko skromnie mięska do tego, ale wyszła mi taka pyszna ta suruwencja, ze się nie mogłam powstrzymać :-)

reklama
Fasolka, geniuszu kulinarny, dawaj mi tu szybko jakiś pomysł na wizytację teściowej ;) znaczy jakieś przekąski, łatwe, ale takie, żeby były ACH...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry