• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej Pyscek!!

Lam daje bardzo dużą! A zwłaszcza spirala hormonalna! Podobno lepszą metodą jest już tylko sterylizacja... :tak: na początku zanim ta spirala sie tak zagnieździ jak trzeba to trzeba zabezpieczać sie dodatkowo... ale później 5 lat z głowy!

Ja niby jak o tym myśle to tak dziwnie... ale nie zostaje mi nic innego... bo gumki nie... HORMONY NA PEWNO NIE! więc co?

Sleepy hahaha z głosem też zabawnie wygląda! :-D

reklama
fifka ale gadułaaa :) a z tatusiem miodzio, mój przeżywa że nas nie ma i go tyle rzeczy omija :-)

sleep haha bo to nagrywane o 6 rano było to jak byś z dźwiękiem obejrzała to czad ;) rozwaliłaś mnie tymi przytulankami haha ale u nas też tak bywa :sorry2:

atan tyś też dobra :P no ładnie gaworzę mówisz :-D a głos to feee nie lubię siebie słyszeć

lam ty zimna kobieto :P zobaczysz jeszcze się będziesz na prawo i lewo, z mężem oczywiścioe

moja mam zabrała mi małą o 6.30 dospałam sobie potem ciotka na poranną kawę przyszła a teraz mam chwilę dla siebie bo moje kobietki poszły po zakupy :-) w weekend impreza nas czeka przyjeżdża siostra taty i organizuje 50 urodziny, za tydzień to już wesele hihi

slyp: ale historia, dlatego ja sie tak boję wszystkiego, spirala, no to dałas przykład, tebletki, nigdy nie wiadomo jak organizm zareaguje, zastrzyki , też jakoś nie bardzo, no te przeklęte gumy zostają. Ja na azie dzidziusia 2goego nie chce ale za 3 lata kto wie co będzie

neciuszka: obyś miała rację ze bede wulkanem seksu :-D
O to na weselu sie pobawicie, kiedy to ja na weselichu byłam fiu fiu

pyscek:
witaj jak tam samopoczucie ?

fifka: szkoda ze nie ma ta, jak chce to zachodzę jak nie to nie , albo niech wymyślą antykokcepcyjne tabletki dla facetów,o niech oni trochę dbają o zabezpieczenie :-)

Fifka ale pięknie Konradek gaworzy... a w połowie filmiku złapał się za głowę i sobie pomyślał: "po co ona mnie kameruje?!" :-p

Lam haha ja jestem za tym! Niech faceci tyją po tabletkach anty :-D

A wiecie co? Ja nie wiem co komu miałam jeszcze pisać :baffled:

Magdalena a no gaduła... na tym filmiku to tylko przedsmak tego co ja mam w domu. Cały czas tylko dada, mama, papa, nana obama itp :-D Twój niedługo też zacznie takie wyrazy" składać :-)

Sleppy zdarzają sie takie sytuację, ale jednak znam o wiele więcej sytuacji gdzie ludzie mieli świety spokój używając spiralki... Poza tym spiralka hormonalna działa jak tabletki a jednocześnie jest spiralką i tak odsetek ciąż to jakie 0.01%... fakt, założenie to jakieś 800zł... ale biorąc pod uwagę że to jest na 5 lat to wiecej na tabletki sie wydaje... a te hormony w spiralce działaja tylko w obrębie miednicy więc nie ma skutków ubocznych jak np. tycie itp. :tak:

Lamia
dzięki za Pw :* Co do spiralki dla Sleepy odpisałam wyżej. :tak:

I fakt... szkoda ze tak sie nie da....

Kwiatuszku nie no... dzisiaj to jest tu całkiem aktywnie! :-D

A my zaczynamy przepraszać mate edukacyjną :-)

oj pogadalm sobie chwile z siostrą na skypie, pojechała zaraz po chrzcinach do 2giej siosrty ale chwilowo pracy nie ma i siedzi w domu

fifka: moja mała własnie w macie siedzi, i sobie gadu gadu :-)
a jeszcze mi sie przypomniało, ze jak masz jakies w mieście sklepy medyczne to tam moze jeszce taniej ta masę wyciskową kupisz, bo i ja musze sie przejsć i zobaczyc u siebie w miescie czy cos takieo maja

magdalena: gdzie mój przepis, zono moja sklerotyczko :-D oj musze o ciebie zadbać i cos na pamięć ci podesłać, cobyś nie pomyliła mnie z inną zoną :-p

Ostatnia edycja:
A my wróciliśmy właśnie od lekarza bo mój mąż ma strasznie wysokie trójglicerydy i cholesterol... Jutro idzie do diabetyka i będzie miał ułożony jadłospis - ja pewnie też wtedy skorzystam na tym, bo będe gotować dla nas obojga. :tak: cieszę się zew końcu strach zajrzał mu w oczy i się za siebie weźmie! :-)

Poszukaj na necie sposoby na obniżenie złego cholesterolu i podniesienie dobrego,na bank migdały niełuskane i olej z pestek winogron, ja swojego męża wyprowadziłam na ludzi.

łał!! FASOLA! jak ty to zrobiłaś za pierwszym razem?!:szok: chylę czoła!
hyhyhy a jakoś poszło :-) Dzisiaj też już jestem po, ale dodam, ze zakwasy po wczorajszym dniu mam zajepyste :-)

My nie korzystaliśmy z maty wcale bo małego nie interesowała... a teraz już pół godziny się na niej przewraca i bawi :szok: własnego dziecka nie poznaję... chyba musiał po prosu do niej "dorosnąć" bo dopiero teraz nauczył się sam zabawkami bawić :tak:

Fasolka on jutro do diabetologa idzie wiec już mu lekarz wszytko powie co i jak :tak: O oleju z pestek winogron słyszałam właśnie :tak: Dobrze... trochę schudnie na diecie... bo mu tak z 20kg trzeba zrzucić...

reklama
Fifka fajny malutki gaduła, widzę,ze jemu tak jak mojej Łucji gęba się nie zamyka. Łucja jak nie śpi to nadaje non stop :-) aż tak jak właśnie w tym momencie czkawki dostaje hyhyhy

Zesmole się dzisiaj z tymi zakwasami,nawet nie wiedziałam, ze w takich dziwnych miejscach mięśnie są :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry