• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Necia jak ona fajnie piszczy! :-D Mała gaduła!

Atan ten drugi jest zajefajny!!!! Ja muszę kilka śliniaków kupić... ale chyba postawie bardziej na takie zwykłe za pare złotych w markecie... ja teraz kasy nawet na pampersy nie mam... teściowie mają kupić...

Ja jutro wrzucę rozmowy mojego szkraba, bo teraz to ja spać będe zmykać :-) Czekam tylko aż młody na cyca się obudzi :tak:

reklama
hyhyhy obie śmieszki, moja też tak kwiczy, a od wczoraj zaczyna się śmiać na głos,mam nadzieje,ze jutro dam rade wrzucić filmik na YT jak Łu wcina dynie z ziemniakami. Nie wiem czym to skompresować żeby szybko szło

Fifka To u nas podobnie z tymi drzemkami i jedzeniem oprócz czwartej rano bo Bartek wypija po 19 butle 180ml bez zagęszczenia i śpi do tej 6! Ja własnie też chciałam zrezygnować już z mleka w ciągu dnia ale same owoce to dla Bartka za mało :zawstydzona/y: a jeśli chodzi o dokarmianie mlekiem po deserku to niestety Bartek jest taki, że ile mu dasz tyle wypije... :-D on nigdy nie odmawia! Choćby miał ulać i pić dalej...

Fasolka http://chomikuj.pl/Vanity_13/Trening+Mel+B/7+Mel+B+10+minutowy+trening+n*c3*b3g,1803795571.flv
A już masz... :-p

Necia hahaha jaka gadułka!!! Ale jakie ona miny przy tym robi! Jakby o czyms naprawdę ważnym mówiła :-D

Ostatnia edycja:
Moja Łucja zjada 90 ml mm+2 miarki kaszki minima, rzadko wyciągnie 120 ml. I je co 3h. Po kąpaniu przysypia od 21 do 2-3,a później znów co 3h. Teraz jak zjada troszkę przecieru słoiczkowego, to kolejny posiłek przesuwa się o 1h. Nie bardzo wiem jak zrobić żeby ona zaczęła więcej jeść.

Magdalena no mój sobie wziął za cel jedzenia w nocy co 3 godziny i nie ma przebacz... nie narzekam bo je i zasypia od razu ale jednak wstawać trzeba... I nie ważne czy zje kasze cyce czy samo mm.... i tak sie budzi... próbowałam go smoczkiem zatykać żeby nie jadł... ale jak mi o 4 rano obudził się wygłodniały i zjadł 200ml i jeszcze było mu mało to stwierdziłam ze on po prostu tego potrzebuję... a jako ze jest na dole z wagą w siatce centylowej to nie będe mu żałować :tak:

Dobra dziewczynki ja mykam lulu! Dobranoc! :*

a propos śliniaków ja zastanawiam się nad tymi plastikowymi, jaki to daje efekt. Moja Łucja narazie jest na takim etapie jedzenia, ze oprócz śliniaka jeszcze ma pieluche terową na nóżkach, bo pluje wszędzie gdzie się da :-)
Ok ja spadam pewnie już dzisiaj tutaj nie wejdę więc dobrej nocki życzę wszystkim
Dobranoc :*

Ostatnia edycja:
reklama
Fifka dobranoc :*:*

Fasolka ja mam coś takiego ŚLINIAK - FARTUSZEK CERATKOWY BOBAS niebieski (2505977983) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i bardzo to sobie chwalę :-) nie ogranicza ruchów dziecku a jednoczesnie bardzo dobrze zabezpiecza przed pobrudzeniem i nie gromadzi większych ilości prania :-p po jedzeniu wycieram to chusteczką nawilżaną a raz na jakiś czas tylko przepieram bo też można, nawet w 40 stopniach
A że Łucja maleńka jeszcze to będzie to miała po kostki więc i bez pieluszki na kolanach się obędzie :-) Bartek tak na początku jak mu to kupiłam to się w tym topił :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry