• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

jaaaak wy się mało udzielacie dziś:) Kurcze, akurat jak ja sobie przerwę w pracy zrobiłam no!;P

Eve: ślinka mi pociekła po brodzie.. PRZYWIEŹ MI takie proszę!! Chociaż jednego:szok:

fasola: ja ćwiczyłam krótko, bo zaczęły się problemy. zaczęłam krwawić itd... ale przez te ponad 2 tygodnie jechałam codziennie ponad godzinę. sukcesywnie corz dłużej, bo poza mel, która jest boska i bardzo pomaga, robiłam 6 weidera a to się wydłuża każdego dnia.

mag: zarąbisty sumiak!:D Jaki on jest kochany prezes:-D

lam: no powiedzmy że ci wybaczam;) A do wanny zapraszam! Będziesz mieć niepowtarzalną okazję wykąpać się w zlewozmywako-umywalko-wannie;) fifiego wam podrzucę zwłaszcza że coś dzisiaj marudny;P (ps.nie mam bladego pojęcia o co ci chodzi z tym swacho, ale zakładam optymistycznie że to nie znaczy "ty stara gruba krowo" i w związku z tym... moja ty swacho- buziak:*;))

reklama
witaam sie i ja
najpierw sllepy tesknilismy iwszystkiego naj naj no i zeby ta czekolada byla niekaloryczna !! i spelnienia marzeń ;-)

magdalenko no bartus fajnie se w wannie siedzi ;-)sliczny

fasolka czekam za filmikiem ;-)

fifka za staranka &&&&&&&& a kiedy ta wizyta na kontrolne usg bioderek ? ja juz nie musze chodzic ;-)
duzo juz wazy konradek a miesiac starszy no no ;-) sie dziwisz ze amelka taka malutka ;-) jak ona 1,5kg lzejsza ;-)

sil machoniowe dzwi prosimy o zdjecie ;-)

a u nas tak rano nas obudzila smieciarka potem remontuja ulice... i od 8 koniec spania a szlam po 1 spac bo zasnac nie moglam... a o 6 bylo karmienie... ale coz..
potem o 11;30 brat michala z bartkiem przyszedl na przymiarke garnituru.. potem przyszla moja psiapsiula i zaszalala bo niemogla byc na chrzcinach i co przyniosla 2 zabawki grzechotke i gryyzak i telegram z 100zl mi potrzebne siano bo pieniedzy do 5 niema juz a jedzenie sie za nic nie kupi ale no nikt jej nie kazal wariatka kochana poszla niedawno ale zato przyszedl brat tesciowej z 2 wnuczkami na przymiarke sukienek bo tesciowa krawcowa i szyje im na wesele co ida.. no i halas niemilosiernuy i siedza w kuchni i niema jakobiadu zrobic maz sie wlasnie wkurzyl i poszedl robic bo juz glodni jak wilki jestesmy... ahh i ich tata niedawno przyjechal no i po przymiarce powinni jechac do domu a nei siedziec i siedziec nie wiem po co licza na obiad to sie przelicza ;-)

Filmik podczas wgrywania na YT się zrypał, więc może jutro ponownie spróbuje.
Przećwiczyłam prawie całą Mel B (prawie bo mi się filmik 2i 3 w połowie zaciął:-() Jutro zrobię całą :-)
Sleep ja w swojej karierze A6W zrobiłam już z 5 razy więc wiem co to za męczarnia hyhyhy. Teraz nie robię bo się jeszcze po cesarce boje dołem rozciągać i nawet ze zwykłymi podciągnięciami nóg uważam. Chciałam jeszcze dzisiaj kopsnąć na rower,ale u nas pogoda do d*upy co chwile pada:/

Ok spadam podkarmić Dziecięcie i lece do sklepu za pokarmem dla mnie ;-)

bry lachonki :-D

wrócilam umęczona ale brat mój student ma gdzie mieszkać i to 3 min od wydziału :-) Małosia z babcią się nie zjadły więc dobrze jest haha

sleeep słońceeee ty mojeeee no jesteś, rzeknę że wyposażenie mieszkania masz pierwsza klasa :cool2: zazdraszczam, a u mamy to rozpusta taka że heeejjjjj. i najważniejsze wszystkiego naj naj i tej czekolajdy nietuczącej :cool2:

magdalena oj te zębolki, mam nadzieję że szybko wyjdzie i będzie git przy jedzonku. a wyjście miłość do dziecka miłością ale o temperaturę w związku też zadbać trzeba i nie koniecznie z dzieckiem w pokoju lub za ścianą. Bartuś fajowy jest szczególnie w tej wanience

fasolka i dobrze uważaj na ten dół bo wewnątrz się zrasta do pół roku wszystko i można tylko sobie nieświadomie krzywdę wyrządzić. ja teraz wrócę do mel b a dziś znów pomasuję sobie to i owo :-D

fifka powsinogo ty :P

eve dawaj szaszłyka :cool2:

atan drobniutka ta Amelka ale jak Fasolka pisała małe jets piękne
potem załaduję na YT filmik to się podzielę też a cooo się będę :cool2:

Tak zachwalacie tę Mel B, ze i ja zamierzam się zabrać za takie ćwiczenia oprócz jazy na rowerze. Ćwiczycie codziennie?

Ale Bartolomeo jest boski.
Nie ma nikogo to spadam.

Ja co dwa dni! Ale Ty zrobiłaś wszystkie, wszystkie te filmiki??? :szok::szok::szok: no to jak Allahy walę przed Tobą!! Bo ja jak zaczynałam to dałam radę zrobić rozgrzewkę i jeden trening :-D

Sleep wszystkiego co najlepsze ;** zdrówka dla Ciebie i Filipka, milion lat szczęścia i tyle samo pomyślności, oczywiście spełnienia najskrytszych marzeń i szybkiego wykończenia mieszkanka w tym samym prawdziwie dizajnerskim stylu !!!!!

No i żeby nie było, że Cię nie wspieram w dążeniu do upragnionych 55 kg to zamiast tortu w prezencie ode mnie dostajesz...

URODZINOWE SZASZŁYKI OWOCOWE!
Smacznego
:-)

Zobacz załącznik 485399

I jeeee!! Jakie fajne!!! Aż chyba takie zrobię na urodziny męża!

Necia no to pięknie bratu pomogłaś! Oby bratu dobrze się mieszkało :-)

Ostatnia edycja:
Wszystkie wszystkie 10, na rozciąganiu (ostatni filmik - rozciąganie nie zrobiłam wszystkiego bo się Łucja znudziła czekaniem ) Ale ogólnie trening praktycznie cały
Ma_g :*
Spadam złożyć łóżeczko turystyczne bo rozłożyć dałam rade a złożyć już nie bardzo i moze na ten rower kopsne.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry