• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka: myślę, że może wa żyć koło tego. tak mi wychodzi z mojej prymitywnej wagi a na szczepieniu parę tyg. temu ważył już 6. chyba dobrze mówię;P Co do malucha nr2 podziwiam i && żeby szybko zaskoczyło:)

nat: noo.. odezwała się:) czekamy na ciebie!

reklama
Fifka :*:*:*:* (wynagradzam :zawstydzona/y:)
a co do dzieciaczków to ale "byliby jaja" (jak to powiedział jeden ze znajomych :-D) jakbyś zaszła teraz w ciążę mnogą :-)

Sleep no jesteś!!!! Wiesz te wychwałki z mojej strony to była taka prowokacja żebyś w końcu zajrzała na forum :-D a tak swoją drogą to dobrze mi idzie bo ćwiczę regularnie te 60 min co drugi dzień! :-) jestem z siebie dumna, za to moja waga nie bardzo bo znów pokazuje więcej niż przed ćwiczeniami i w czasach obżarstwa! ale wierzę mocno, że to się zmieni!!! A Nadzieja matką głupich więc jestem u siebie :-)

No kochana! Chata pikno!!! Ta nowoczesność i prostota! Cud, miód i orzeszki :*:*:*

A no i wszystkiego naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :*:*:*
Przede wszystkim zdrowego i kochanego dziecka!! Grzecznego męża!!! Skończonego mieszkanka tak jak sobie marzysz! A poza tym wszystkim to życzę Ci, żebyś wkrótce ujrzała na wadzę to magiczne 55kg :-)

fasola: to niech się nie spełnia marzenie o nietuczącej czekoladzie, ok?:sorry2: reszta niech się śmiało ziści!:-D

mag: zzieleniałam z zazdrości! ja wytrzymałam ostatnio chyba 16 dni.. jakoś tak.. przestałam ćwiczyć i schudłam do 62kg, a jak się przeprowadziłam z zaczęłam z braku kuchni jeść badziew o dziwnych porach mam znów 64... ehh... gdzie bartuś?

Ostatnia edycja:
Mag :* :* :* :*

Weż ty to wypluj... :szok: niby bym chciała mieć taką gromadkę.... ale jak my się finansowo wyrobimy wtedy??? :nerd:

Ja cię podziwiam za ten zapał do ćwiczeń....

Sleepy dziękuję :*

No ja ostatnio schudłam troszkę... ale i tak mam jeszcze co zrzucać... :zawstydzona/y:

no tak jakby nadrobiłam :-)
ale pierwsze co to witam slyp : moja swacho - czy tak to się pisze ?Q@!
no domeczek piękny sobie wyszykowałaś - a minimalizm teraz w modzie, do wanny to się wpraszam nakąpiel z Adusią moze Filipek dołączy :-p.
NO i czekam na walkę z moją żoną skoro rękawice rzuciłaś, :-D choć uprzedzam za ja jako wierna istotka bede wspierać moją żonkę, ale tobie też kibicuję bo w końcu teściową mojej c órki będziesz a chce zeby miała dobr życie ;-)
No i sto lat ,sto lat niech żyje nam - czekoladki ślę wirtualnie bo nie moge wstawić :-D

oj i zapomniaam co miałam jeszcze pisać ,do tego mała juz chce jeść, a mąż mi kompa zabrać bo przeciez oszalła na pukncie bilarda na facebooku, i kurde miałam coś ważnego komuś odpisac -

Fifka Ty to masz tak jak ja!! Jakby mnie tylko było stać i mielibyśmy warunki mieszkaniowe to ja wszystkim powtarzam, że mogłabym siedzieć całe życie w domu i mieć nawet 4 dzieciaków!! Albo przynajmniej troje! Teraz bym się zabierała za drugie a potem następna dwójka za jakiś czas... :sorry2: może jeszcze kiedyś mąż będzie zarabiał 15 tysięcy miesięcznie :-D

A co do ćwiczeń to uwierz mi, że nie chce mi się jak cholera! Ale zawsze za nim zacznę ćwiczyć motywuje się, że zawsze mi tak szybko zleci ta godzina! W ogóle fajnie mi się ćwiczy z tą MEL B :-)

Lamia ah Ty moja wierna... :*:*:* dziękuję :*
Faceci to zawsze sobie znajdą niepotrzebne zajęcia :-D jak ja wyszłam w końcu ze szpitala z Bartusiem to mój szanowny małżonek zdążył się już zarazić grą w snookera! :baffled: no tragedia była!! Non stop siedział przed laptopem i grał... :/

Sleep Bartuś śpi :-D wstawiałam kilka zdjęć ostatnio ale specjalnie dla Ciebie wstawię znowu!! Niektóre chyba te same :-p
Zobacz załącznik 485371Zobacz załącznik 485372Zobacz załącznik 485373Zobacz załącznik 485374Zobacz załącznik 485375Zobacz załącznik 485376

Prosim cała sesja!!! :-)
A teraz uciekam bo umówiłam się z kożelanką a Tosiek właśnie się obudził!!!
:*:*:*

Ostatnia edycja:
reklama
Sleep wszystkiego co najlepsze ;** zdrówka dla Ciebie i Filipka, milion lat szczęścia i tyle samo pomyślności, oczywiście spełnienia najskrytszych marzeń i szybkiego wykończenia mieszkanka w tym samym prawdziwie dizajnerskim stylu !!!!!

No i żeby nie było, że Cię nie wspieram w dążeniu do upragnionych 55 kg to zamiast tortu w prezencie ode mnie dostajesz...

URODZINOWE SZASZŁYKI OWOCOWE!
Smacznego
:-)

szaszlyki_owocowe.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry