• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

moja niestety a mam ceratkowy taki jak fifce pokazywalam z innym mtywem kupilam uzywany na wamusiowym bazarku i niunia woli sie nim bawic i nieje wtedy tylko materialowe lub papierek pod szyjka pasuje bo inaczej wszystko bylo ubrudzone ;-)

dobranoc

a necia slicznie gaworzy ;-)i ładny glos masz ;-)

reklama
a necia slicznie gaworzy ;-)i ładny glos masz ;-)

hahaha Atan... no ja myślę ze Necia to już pięknie rozmawia a nie tylko gaworzy :-D

Magdalena fajny ten śliniak! Ja po wypłacie musze kupić jakieś dodatkowe bo w domu zbiera się sterta prania - tak jak to pięknie ujełaś - i czasem brakuje nam śliniaków.... pieluchy tetrowe też bym kupiła tak z 5 dodatkowych sztuk... bo niektóre są już do wyrzucenia...

A my wróciliśmy właśnie od lekarza bo mój mąż ma strasznie wysokie trójglicerydy i cholesterol... Jutro idzie do diabetyka i będzie miał ułożony jadłospis - ja pewnie też wtedy skorzystam na tym, bo będe gotować dla nas obojga. :tak: cieszę się zew końcu strach zajrzał mu w oczy i się za siebie weźmie! :-)

Ostatnia edycja:
o cho cho co to za śpiochy z was, że nikogo nie ma :-)
Ja nie wiem jak to jest jak juz kończę was nadrabiać i zaczynam pisać to Adrianka zaczyna marudzić i tak tym razem :tak:

Slyp
: swach- o ile dobrze napisałam, to dla mamy teściowa córki/syna - nie wiem czy dobrze wyjaśniłam, ale ty dla mnie to swacha :-D

magdalena
: Bartuś wspaniały a jak sobie w wanience siedzi, super

neciuszka: Małgonia jak mały kociaczek gaworzy, ślicznotka mała

sil: fajne drzwi, jak tam dominika już ząbki sie wykluły ?
fifka: jak tam starania idą pełną parą :-D?

fasolka: no to masz energię skoro tyle dałas rade z Mel b zrobić, ja za słaba kestem, a 6w to zaczynałam parę razy i nigdy nie skonczyłam

tez bym chciał sie pochwalić gaworzeniem mojej małej ale nie umiem wstawiać filmików :baffled:

Ostatnia edycja:
Lamiav no... powiedzmy... kochamy się co 3 dni :-p na częściej jakoś nie mam weny... tak patrzę na wykres do do owu jeszcze pewnie daleko... poza tym nie wierzę ze nam się uda tak szybko... :no:

Moje filmiki już się wygrywają! :-D Zaraz pokażę!

no to pozazdrościć, :-) my to jakoś rzadko ,oczywiście sie nie staramy, ale mam niechęć do gumek i w ogóle jestem jakaś beznadziejna w tych sprawach, moze za jakiś czas mi sie odmienia :-)

Kurdę moja Ada tak mało je ze nie wiem, ostatnio dzisiaj jadła o 4 rano 120 ml i do tej pory nie chce jesc, ostatnio ma tak często , nioe wiem czy do lekarza nie iść, moze cos na apetyt da, co myslicie

Lam jeśli na szczepieniach waga jej jest prawidłowa to nie ma czym się przejmować. No chyba ze za słabo przybiera... Masz wagę w domu dla dzieci? Ja kupiłam bo powiem ci ze super sprawa, przynajmniej jestem spokojna...

No ja też miałam niechęć do seksów i nie nienawidzi gumek :baffled: Dlatego chce mieć teraz drugie maleństwo a potem założę spiralkę na 5 lat :tak:

Oto filmiki!

Zabawa z tatą:
Zabawa z tatą - YouTube

Bokiem... bo nie umiem obrócić....

i pogadanka z szafką mojego syna!

Rozmawiam sobie :) - YouTube

łał!! FASOLA! jak ty to zrobiłaś za pierwszym razem?!:szok: chylę czoła!

necia: jaka mała na tym filmiku niepodobna do siebie! i tak śliczna, ale łał jak inaczej wygląda! a to że jest świetna to wiesz;)

mag: jak dają to się bierze! mądry chłopak po prostu!niegdy nie wiadomo kiedy butlę zabiorą więc wiesz.. przezorny zawsze najedzony;):-D

fifka: mój łobuz też jakoś z czasem śpi coraz krócej w nocy. było już tak super że przesypiał 5/6h a teraz znów od 21/22 do 1 i co 3h potem..

lam: jakkolwiek życzy sobie Pani do mnie mówić;):*
a co do przytulanek to my wczoraj jak w kabarecie... nakrecalismy sie, nakrecalismy.. po południu wpadła siostra męża i została do późna, trochę się napiliśmy. w między czasie małego wykąpać, małego nakarmić itd.. i w końcu jak się położyliśmy to jak w komedii.. jemu się nie chce, mi sie nie chce, oboje padnięci ale było powiedziane więc trzeba;) Aż w końcu padło porozumiewawcze spojrzenie i padliśmy spać;P no trudno, nie było prezentu urodzinowego jak w bunddych;)

i oświadczam, że nie mam dźwięku wkomputerze i te filmiki wasze są owszem fajne, dzieciaczki śliczne, ale wiecie..;P chociaż machający głową mąż fifki wygląda zabawnie nawet/zwłaszcza bez dźwięku;)

no na szczepieniu mówiła lekarka że prawidłowo, chociaz w dolnej granicy ale wszystko niby oki,

Jaki konradek gaduła :-) słodkie maleństwo,
A spirala -jakoś mnie to przeraża ale juz myslę o jakiejś innej metodzie anty tylko tabletek nie chce , wiec nie wiele mi zostaje, a ta spiralka to daje jaką pewność ?

slyp
: to odbijecie to sobie w następną nockę i to podwójnie :-D

reklama
już to kiedyś pisałam chyba ale się powtórzę- szefowa mojej przyjaciółki miała spirale i chciała zacząć się starać więc poszła do gina. okazało się, że jest w 5 tygodniu i teraz jest dupa. ciąża zagrożona, spirali usunąć nie możan bo na bank poronienie. trzeba czekać i się modlić żeby niczego dzieciaczkowi ta spirala nie uszkodziła. Mnie to wyleczyło z tej metody na dobre..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry