łał!! FASOLA! jak ty to zrobiłaś za pierwszym razem?!

chylę czoła!
necia: jaka mała na tym filmiku niepodobna do siebie! i tak śliczna, ale łał jak inaczej wygląda! a to że jest świetna to wiesz
mag: jak dają to się bierze! mądry chłopak po prostu!niegdy nie wiadomo kiedy butlę zabiorą więc wiesz.. przezorny zawsze najedzony

fifka: mój łobuz też jakoś z czasem śpi coraz krócej w nocy. było już tak super że przesypiał 5/6h a teraz znów od 21/22 do 1 i co 3h potem..
lam: jakkolwiek życzy sobie Pani do mnie mówić

:*
a co do przytulanek to my wczoraj jak w kabarecie... nakrecalismy sie, nakrecalismy.. po południu wpadła siostra męża i została do późna, trochę się napiliśmy. w między czasie małego wykąpać, małego nakarmić itd.. i w końcu jak się położyliśmy to jak w komedii.. jemu się nie chce, mi sie nie chce, oboje padnięci ale było powiedziane więc trzeba

Aż w końcu padło porozumiewawcze spojrzenie i padliśmy spać;P no trudno, nie było prezentu urodzinowego jak w bunddych
i oświadczam, że nie mam dźwięku wkomputerze i te filmiki wasze są owszem fajne, dzieciaczki śliczne, ale wiecie..;P chociaż machający głową mąż fifki wygląda zabawnie nawet/zwłaszcza bez dźwięku