reklama

Starania po raz pierwszy :)

edith
Powodzenia w przytulankach :) Podejrzewam, że Twój ukochany lubi tak 'cierpieć', w końcu to mężczyzna :-D

karola
ten kalendarz sam sie potem chyba rozszerza. Nie pamiętam, która z nas, ale miała tam nawet 50dni, czy coś koło tego i wszystko było

reklama
Dziewczyny, podpowiedzcie mi co nie co w sprawie badania szyjki.

jeśli szyjka jest na takiej wyskokości, że muszę wsunąć cały środkowy palec to znaczy, że szyjka jest wysoko? czy dopiero jak nie będę mogła jej sięgnąć to wtedy dopiero zaznaczam "wysoko"?

kurka, któraś tak fajnie opisała to w tym wątku, ale wertowałam, wertowałam i chyba coś mi na starość na oczy padło bo nie mogę znaleźć tych opisów. :baffled:

Karola u mnie najwyżej jak była w tym cyklu podczas domniemanej owu, to na tyle że środkowym palcem ją dosięgałam ale czubkiem. Wydaje mi się jednak że każda z nas ma inaczej i najlepiej te zmiany obserwować cały cykl codziennie jak pisze Magda.
Badałam na stojąco, bo jak usiadłam na wc to zdaje się że była niżej.

reklama
a jak badacie otwartość? mnie się wydaje, że moja jest cały czas średniootwarta (albo wręcz zamknięta tylko ja to mylnie interpretuje). Palcem można wyczuć dziurkę ale ona jest cały czas taka sama, nie powiększa się ani nie zmiejsza... Macie jakąś prostą, łopatologiczną metodę na określenie otwartości?

@ nadal nie ma (no chyba, że plamienie można uznać za @) i wiecie co, chyba sobie jutro z rana zrobię sikańca, ot tak dla sportu. A co! Mam 11 testów w zapasie, co mają w szufladzie bezczynnie leżeć? Połudzę się troszkę, żę może II kreski wyjdą, trochę niepewności i adrenalinki sobię z rańca zafunduję :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry