reklama

Starania po raz pierwszy :)

karola
Ja w takiej sytuacji zawsze poprzedniego dnia wieczorem zostawiam na rano pojemniczek i test już w łazience.
Bo zawsze rano jak się budzę, to mi się tak bardzo chce, że nie ma zmiłuj, a tym bardziej czasu na szukanie czegokolwiek :)

reklama
Hej!
Pamięta mnie jeszcze ktoś tutaj?:-)
U mnie bez zmian, odpoczywanie od forum nic mi nie pomogło, dalej stoję w tym samym miejscu, tak więc wracam :-)
Co się tutaj ciekawego dzieje? Jakieś nowe fasolki? Zwłaszcza u tych czekających dłużej?

Hej Pyscku kochany, kopę lat:-D
W sumie bez większych zmian, ciąży jak nie było, tak nie ma. Luzowanie to jeden wielki pic na wodę. Postanowiłam poczekać do końca roku, w styczniu zrobię kolejny raz badania i wybieram się do innego gina, jakiegoś super hiper specjalisty od problemów z zajściem w ciążę ( jak tylko zdobędę numer od kuzynki M). Tymczasem dostałam receptę na okulary, lada dzień wybieram się wybrać jakieś znośne :-) ( z tego starania o ciążę to mi się tylko wzrok popsuł;-):-D), poza tym oblałam prawko i żyję Sylwestrem:-D A ten mój ukochany, wierny @ dzisiaj sobie odszedł:-D To w sumie tyle u mnie.
A co kochana u Ciebie?

Ależ tutaj dużo nowych twarzy:-) Oczywiście nowych dla mnie, daaaawno mnie już tutaj nie było. Poprawiam swoje nietaktowne zachowanie i witam Was wszystkie serdecznie:-)

Ostatnia edycja:
Magda a może to plamienie implantacyjne?

Sat czyli czyli jeśli nic nie piłam od tej 6 godziny do 8 to mogłam za drugim razem susiać na test? :baffled:

trudno, muszę czekać do jutra, teraz to już położe sobie test na klapie od sedesu więc nie ma opcji, że zapomnę! :-D

Danao witaj :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry