reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pewnie że rób test skoro masz ich taki zapas :D a co , tak dla sportu.
Ja też mam zapas z allego i czekają sobie w szufladzie :D tez nie zamierzam sobie później żałować.

Co do szyjki kiedyś znalazłam coś w necie - zdjęcia autentyczne szyjki w różnych fazach. Trochę obleśne, ale tam
nawet na tych fotkach ledwo było widać różnicę między otwartą a zamkniętą. Też mam z tym problem.

reklama
A plamisz? Bo wiesz, jak nie plamisz, to nie ma co sie smutac. W koncu wiele objawow ciazy jest takich samych, jak PMS. Nie chce Ci wkrecac nadziei, bo lepiej, zebys albo dostala II, albo @, stany zawieszenia sa okrutne dla psychiki.

Ej ej...a wiecie co...? Bo Magda juz wie :D Otoz jednak zdrowa jestem na ciele, na umysle oraz oczach mniej, bo jednak nic mi nie spada, tylko Kacha jednym okiem o 5 rano i w swietle komorki pokrecila cyferki :D Mozecie juz mi bic brawo.

widzialam ze o plamieniach rozmawiałyscie ja tez plamie zawsze dzien 2przed @ raz nawet w 18dc plamiłam i wiecie co to wcale nie oznaczalo u mnie niskiego progesteronu tylko niektóre kobiety tak maja i ja sie do nich np zaliczam bo podczas brania progesteronu w postaci luteiny plamiłam i tak wiec taka moja natura wiec trzeba zbadac zanim sie zastosuje leki

Dzień dobry wszystkim :)

U mnie humor dziś średni, bo oboje podziębieni troszkę jesteśmy i jakoś tak chrum chrum :)

Magda
Trzymam kciuki :)

a dziś na demotywatorach znalazłam coś w sam raz dla nas

15230_10151108403516931_195676280_n.jpg

reklama
hej! ale głupia blondyna ze mnie, obudziłam się godzinę przed budzikiem bo strasznie chciało mi się siku no i poszłam... zapomniałam o teście :wściekła/y: potem jak wstałam ponownie to stwierdziłam, że nie ma sensu już testować bo pierwsze ranne siuśki poszły na marne...

czyli czekam z testowaniem do jutra...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry