Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
WITAM :-) OD TEGO FORUM ZACZYNAŁAM MOJĄ PRZYGODĘ Z BB DLATEGO POZWALAM SOBIE PROSIĆ WAS O WSPARCIE!!!
CZY KTOŚ ZECHCE NAS WSPOMÓC GŁOSIKAMI... KONKURS TRWA JESZCZE TYDZIEŃ I JAKBY KAŻDY CODZIENNIE ODDAŁ NA NASZĄ HISTORIĘ TRZY GŁOSY TO MIELIBYŚMY OGROMNĄ SZANSĘ NA WYGRANĄ NIE TRZEBA SIĘ NIGDZIE LOGOWAĆ TYLKO WPISAĆ TRZY RAZY HASŁO I TAK CODZIENNIE DO 23. LISTOPADA BĘDZIEMY WDZIĘCZNI ZA KAŻDY GŁOS BebiKlub, Bebiko - Galeria
W DRUGIM KONKURSIE ZAGŁOSUJE SIĘ TYLKO RAZ ALE NAJPIERW TRZEBA ZAŁOŻYĆ KONTO NA STRONIE ROSSMANNA CO TRWA CHWILKĘ http://www.rossnet.pl/Konkursy/Galeria,1269,6115070,f53dc0d2-2d40-4e8e-8f4a-7d5a68217fd0
Jejku a ja nadal nie mam czasu na nic. Czytam forum tak z doskoku i nawet nie mam kiedy cos napisac. Magda nowy okres i nowe staranka! Będzie dobrze! Karola ja odstawilam tabletki 3 lata temu i bardzo dlugo mój organizm dochodził do siebie. W sumie to nie doszedł calkiem bo gdyby nie duphaston to moje cykle miałyby od 30 do 70 dni... Ale to kazdy inaczej reaguje. Ja brałam 2 lata Mercilon.
U mnie 7 dc wiec od jutra testy owu bo w poprzednim cyklu owu byla jakos w 13 dniu wiec juz niewiele
Najnowsze wiadomości z frontu: Mąż nie dał się wczoraj zbałamucić, jak się do niego dobierałam to mamrotał coś przez sen, coś w stylu "jutro.... jutro...."
martuska nieźle, nieźle :-) dwa razy większe szansę będą na Lokatora
u mnie dziś 35 dc, troszkę pobolewa mnie brzuch, tempka idzie do góry i @ nadal nie ma, wtf?
W poniedziałek idę do Gina zapytać czy mam brać Luteinę na wywołanie @. Powiem mu o tych plamieniach w drugiej połowie cyklu (już drugi cykl tak mam), może da mi Dupka albo zleci jakieś badania hormonalne, zobaczymy
Dlatego, ze do owulacji jeszcze troche czasu to sie zgodzilam W poniedziałek ide podejrzeć czy jest jakiś pęcherzyk, to będzie 10 dc a pożniej w czwartek mam usg na nfz więc będę wiedziała co i jak