reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witam wszystkich :)
Mogę się dołączyć? :) Dzisiaj z moim chlopakiem postanowilismy zacząć starania. Mam prawie 26 lat wiec w miare dobry wiek :) Kurcze tylko boje sie tylu rzeczy, ze moze jestesmy bezplodni, czy sie uda itp..

oto jestem!!!!! nie miałam czasu wejść na forum wcześniej bo mieliśmy gości (urodziny męża).

rano robiłam sikańca no i niestety negatyw, a już myslałam, że mąż będzie miał super prezent na trzydziestkę- dwie tłuste II.

Małż oglądał mój wczorajszy test owu i wg niego druga kreska jest widoczna, tylko jest słabsza od kontrolnej, (czyli może jednak to nie była moja wyobraźnia). Czyli powinnam zaznaczyć na wykresie, że ten test był pozytywny czy poczekać aż kreska będzie tak mocna jak kontrolna?

Hmmm teoretycznie powinna być przynajmniej tak mocna jak kontrolna zeby uznac test za pozytywny. Ale niektore dziewczyny nigdy nie maja aż tak cimnej tylko wtedy wyłapują najciemniejsza i uznaja za pozytyw. A szyjki nie badasz?

martuska dopiero zaczynam badanie szyjki, nie umiem za bardzo okreslić wyskości/ twardości i otwartości, na wykresie zaznaczam jak mi się wydaje.

a jaka powinna być szyjka podczas owu?

Podczas owulacji wysoko, otwarta i miekka. Najlatwiej chyba określić twardość. Twarda jest wtedy kiedy jest jak czubek nosa a miekka jak czerwien wargowa, usta:) Przy reszcie parametrów to juz trzeba miec wprawe:)

reklama
Karola, nie należy sie sugerować wynikami testów owu po czasie dłuższym, niż 10min. Czasem kreska pojawia się pod wpływem utleniania. Ma być widoczna i mocna, tylko wtedy jest pozytyw.
Galaxia, witaj, powodzenia w staraniach!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry