reklama

Starania po raz pierwszy :)

dzięki za instrukcje martuska :)

sat sprawdzałam po ok 5 min, na bank nie minęło więcej jak 5 min. No mocna to ona nie była za bardzo. przed chwilą też robiłam test owu, wyszedł taki sam jak wczoraj... czyli oby dwa były negatywne.... ech, ten śluz mnie zmylił :eek: :baffled:

reklama
Ja na sluzie bym polegala bardziej, jak na testach. Mozesz nie miec jakiegos typowego skoku LH i test nigdy Ci nie wyjdzie - ja tak wlasnie mialam z analogami.

Dzien dobry tak poza tym! Poniedzialek, "ulubiony" dzien wiekszosci pracujacych i uczacych sie. Jupi.

Vinverde, przybywaj, ale juz! Musze z Toba Twoj wykres omowic. Ale Ci skoczylo!

Ostatnia edycja:
Ja nie wiem, kiedy jasnie @ ma plan sie zjawic, bo z 28/29 dni w zeszlym cyklu bylo jeno 24, zatem nie wiem... Bede czekac do 29 listopada, kiedy powinnam juz miec okres, ktory i tak pewnie sie zjawi, bo nie ludze sie odnosnie rezultatu.

No u mnie jak widać po wykresie spodziewam się @ coś koło weekendu.
Nie wiem czy na coś liczę czy nie, w zasadzie w tym cyklu mam mieszane uczucia.
Starania nie były jakieś wybitne, bo na dobrą sprawę mieliśmy jeszcze poczekać na większy spadek TSH.
Z drugiej strony powiedziałam sobie, że co ma być to będzie :)
Jak przyjdzie @ to się ucieszę, bo na spokojnie zrobię w przyszłym tygodniu badania TSH i prolaktynę.
Po czym z czystym sumieniem pójdę na wizytę do endokrynologa.
Jeżeli jednak @ nie przyjdzie to oczywiście będzie eksplozja radości,
więc jak to mówią "pożyjemy zobaczymy".
Pewnie sobie zatestuję coś koło piątku, soboty.

Sat tak patrząc po owulce to około 26-tego powinna przyjść @, czego Ci absolutnie nie życzę! :-)

No tak, masz rację - ja Tobie oczywiści też życzę dwóch tłustych kresek o takich ---> II :-)

Moje TSH z końca sierpnia tego roku wynosiło 5,2 zaś z końca października 3,45.
Drugi wynik jest już w normie laboratoryjnej ale przydałoby się jeszcze zbić trochę.

IMAG0231.jpgAaaaa! U mnie 10 dc a mega pozytywny test owu! Wow! Co do tego testu chyba nie ma wątpliwości nie?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry