• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dzień dobry :)
wczoraj jak to w niedzielę, starałam się trzymać z dala od komputerka przez większość dnia, a dziś w pracy mój służbowy komputer odmawiał posłuszeństwa, więc za karę go zaoramy ;P oooo... i tyle będzie miał z tego :)

martuska
no kurcze, to ja już też nie wiem jak to jest, chociaż obstawiałabym, że owulka blisko, na wszelki wypadek myślę, że przytulałabym się dziś i za dwa dni następnym razem :)

kat
no skoczyła :) ale nie wiem jak to interpretować :) a najbardziej mnie rozbawiło jak ovufriend dał mi punkty ciążowe jak zaznaczyłam w niedzielę pozycję 'gazy' ;) dawno się już tak nie uśmiałam :)

Galaxia
witam :)

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór!
ja będe testowac w czwartek mam ogromna nadzieje na II nakręcilam się strasznie. Od kilku dni cały czas pobolewa mnie w podbrzuszu kucie w okolicy prawego jajnika, piersi nabrzmiałe czyli na dwoje babka wrózyła co to będzie trzymajcie kciuki.

no więc tak:
- @ nie ma bo hormony nadal szaleją po odstawieniu tabletek anty.
- Lewy jajnik boli jak szalony bo jest w nim aż 12 pęcherzyków (!)
- do owulacji nie dochodzi bo otoczka jest bardzo twarda i nie pęka (stąd te bóle brzucha),
- plamienie występuje bo @ chce przyjść a nie może ze względu na rozchwiane hormony.

Znów dostałam Luteinę na wywołanie @, bleeee... :baffled: Jeśli kolejny cykl będzie trwał ponad 35-40 dni, mam się znów pojawić u lekarza. Testów owu mam nie robić bo wg niego to bez sensu (test może np wykazać skok hormonów, że owulka niby jest a w rzeczywistości pęcherzyk nie pęknie i owulki nie ma).

Wg mojego Gina temperaturki też nie ma sensu mierzyć, testów owu też nie robić bo najskuteczniejszy sposób na dziecko to boboseksy co dwa dni i tyle i wtedy nie ma się co zastanawiać czy owulka była czy dopiero będzie bo tak czy siak zawsze się utrafi.

no i po jaki kij kupiłam te 30 sztuk testów owu? ech... będę sobie sikać dla fun'u chyba :D

dostałam od niego witaminki Ladee Vit, mam brać to zamiast samego kwasu foliowego bo to zawiera min. jod, który powinieno obniżyć mi wynik tsh. Mój wynik tsh (2,6) niby jest w normie ale jak na ciąże to najlepiej żeby było ok 1.

Ostatnia edycja:
karola
12 pęcherzyków :) wow :)
dobrze, że poszłaś do lekarza i przynajmniej wiesz na czym stoisz

Po przeczytaniu czegoś takiego też zaczynam mieć podejrzenia, że powinnam iść się sprawdzić :/
kurcze blade, jutro przejrzę kiedy doktor Irek ma wolne wizyty. Może Magda mi przypomni w międzyczasie jego nazwisko ;) a jak nie to wyszukam na liście,. bo pamiętam, o której placówce pisała ;)

Vin Radziszewski :) Terminu wolnego nie znajdziesz raczej przez internet. Zadzwoń na infolinię, bo czasem się terminy zwalniają. Ja pracuję obok,więc zawsze podskoczę do przychodni i termin jakiś znajdą. Polecam jeszcze dr Stradomską. Mojego 2 koleżanki do niej chodzą i są bardzo zadowolone, jedna po przejściach. Przyjmuje też prywatnie w Piasecznie.

Pyscek
całkiem nieźle zachowuje się Twoja tempka w tym cyklu :)

reklama
12 pecherzykow??? O_O W jakiej fazie? Ja sie nie znam na hurtowych...

Pyscku, no troche zaniedbalas... ;) Wszystko u Ciebie ok?

Vin, za gazy tez sa punkty? Wypas :)) Na moj gust to moglas zaciazyc...

Ja tez zaciazylam... SPOZYWCZO. Takiego napadu dawno nie mialam. 4 wafelki czeko, ziemniaki ze smazona cebula i kiszonym (wychlalam wode kiszona...mniam), pomarancz I 3 male paczki czipsow :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry