reklama

Starania po raz pierwszy :)

Tak dziękuje u mnie wszystko ok :) lutkę się nałykałam i czekam na @ teraz :) a zaniedbałam przez tą moją pracę :( bo jak wracam to padnięta jestem i mózg mi paruje , nie mam ochoty na siedzenie przed kompem, tylko kapiel kolacja i łózio :D

reklama
hmm, nie kumata dziś jestem, o jaką fazę chodzi? :sorry:

w opisie mam: endometrium grubości 7,6mm- jednorodne II fazy cyklu (Sat czy o to chodziło?

jak to jest z tymi pęcherzykami, jeśli nic nie peknie to co? wchłoną mi się? :eek: wyczytałam w necie, że mogą się porobić torbiele i teraz mam stresa...

No chodziło mi o to, czy one wszystkie bedą pękać czy co :/ Ja tym bardziejsie nie znam, zawsze myślałam, ze wiele pecherzykow to PCO, ale broń Boże sie mną nie sugeruj, bo przypominam, ze miałam wytrzeszcz na wieść, ze pecherzyki maja 22-25mm.

Cześć dziewczyny :)

Tak odnośnie testów ciążowych...znalazłam fajną stronkę tyle, że jest po angielsku, ale to nieszkodzi (szczególnie Sat ;))
Te cyfry na dole to są dni po owulacji.
Jak sobie je poklikacie to na wykresie pokazuje się, jakie w danym dniu jest prawdopodobieństwo uzyskania pozytywnego testu ciążowego. Np widać jak mały jest sens robienia testu w 7-10 dniu od owulacji....( a jednak niektórym wychodzi) Natomiast nawet robiąc test w 14-15 dniu wcale jeszcze to nie świadczy o tym, że nie jesteśmy w ciąży. Oczywiście wszystko zależy też od długości cyklu itp. Ciekawe w każdym razie warto popatrzeć na te dane procentowe.

Pregnancy Test Results for 7 Days Past Ovulation | Countdown to Pregnancy

Magda, albo niech mi II kreski wyjda, albo okres przyjdzie, bo sobie inaczej te moje mikro cyce obetne, gdyz poniewaz nie wyrobie z bolu. Najgorsze jest to, ze nie mam pojecia, kiedy mnie @ nawiedzi, ale chyba w sobote naleje na test tak dla zasady.

eee to ja mam dopiero 9 dpo, to sobie moge pogwizdac. W sobote byloby...eeee... *klika na kalendarz*...12, zatem nie ma co szalec.

Patrze na wykres Vinverde i normalnie nie wiem, skad oni biora tyle energii, bo ja tyle mialam ostatnio jak mialam 24 lata :D A Vin tez sie chyba szykuje cosik...

ej laski, w dupie to mam, bedzie albo dzien albo 4 dni przed jasnie @, w sobote mam 30-stke, nie pije alko i tak, takze bede sikac rano na test i sobie niespodziewanke robic. Kurde, zeby tam jakis Paproszek sie zainstalowal!!!

Ostatnia edycja:
Sat siknij sobie w sobotę, może prezent wyjdzie, a jak nie to lecimy z koksem dalej :) Mnie bolały cyce i były duuuże jak zaszłam, ale w sumie w tym cyklu też dawały o sobie znać, a wyszła kupa z testu. Zaciskam w każdym razie za brak stanu oczekiwania - II albo @ :)

Boze, pewnie znowu sobie wkrecam jak w I cyklu, ale czy odczucie "niedobrze mi" kwalifikuje sie jako mdlosci? Bo niedobrze mi :< Pawia nie puszcze, ale mi zwyczajnie ble.

PS. Mezowi w grudniu mina 3 miesaice brania tabsow, takze i tak licze, ze dopiero od grudnia cos by moglo byc, bo niestety, w jego maluchy nie wierze za bardzo (jestem zla zona).

Nie chcę nic mówić,ale chyba troszkę zbyt wcześnie na mdłości,jeśli weźmiemy 13dc na owu i krótkie cykle, to wtedy już szybciej. Jeśli przyjmujemy Twoją nową granicę z 16dc, to meeega wcześnie by były :)

reklama
Owu byla 12 dnia. A ta granica z 15 to mi kolezanka, co w NPR siedzi 4 lata kazala, teraz jakas laska (pewnie stad), takze jak 2 osoby mi mowia, ze tam granica, to dopsz, tam ;)

No ale mi niedobrze, wiec nie wiem, czy mnie mdli czy nie. Taki problem natury semantycznej ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry