reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kochane moje, chyba świra dostanę przez tą @, niby coś przyszło, ale czy to jest naprawdę @ to ja nie wiem, ostatnio po Luteinie był wodospad, teraz jest bardziej plamienie niż prawdziwa @, wczoraj pojawiła się krew na wkładce, rano było ciut krwi, po południu też troszeczkę i od tego czasu nic, sucho, kosmos jakiś, nie mam pojęcia o co chodzi :eek: :confused:

reklama
u mnie nadal susza. No ja się pytam, gdzie się podziała moja @? no gdzie?
to chyba nie jest normalne, żeby po odstawieniu Luteiny mieć 2 dni brązowe plamienia i pół dnia "okres" czyli kilka kropli krwi na wkładce a potem nic, kompletnie nic! i jak ja mam niby wiedzieć kiedy mam dni płodne jak ja nawet nie mogę ustalić kiedy mam/ miałam @, o kant dooooopy potłuc tą Luteinę i te moje cykle w cały świat :wściekła/y:

jedyne co mnie cieszy to fakt, że udało mi się wreszcie dodać obrazek do suwaczka a poza tym to mam doła stąd do Chin i z powrotem... :baffled:

Ja nadrabiam zaległości tv, bo muszę zwolnić miejsce i dogadzam sobie np smażonymi na maśle z cukrem u cynamonem kromkami brioche i gorącą czekoladą z mlekiem kokosowym. Inna sprawa, ze mnie od tego dogadzania już mdli i zaraz chyba sie zbiorę i wylezę z domu.
Karola, idź do gin-endo...

Sat a możesz mi teleportować te pychoty?

My właśnie wróciliśmy z przyszłego (mam nadzieję) domu i zaraz do Ikei poobczajać jakieś mebelki i może kuchnię. Sat jedną ścianę w kuchni też dam na ten sam fiolet :) Będzie tam stał stół,więc git :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry