reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hej dziewczyny. rzadko pisze ale codziennie zagladam i czytam. dziewczyny grtauluje II kreseczek ;) ta lista z dziewczynami ktorym sie udało super.... dzieki niej uswiadomilam sie ilu dziewczynom sie udało i to podnosi na duchu.
lilydelux co do okresu to zapomnialam ze luty jest krotszy i ze cykl sie przesuwa wiec i @ rowniez i moje meczarnie zaczna sie 17 marca.
sogam wyczytalam w instrukcji obslugi testow owu ze nalezy je robic cdziennie o tej samej porze, popoludniu, miedzy 12 a 20. 2 godziny wczesniej nalezy ograniczyc sie z piciem poniewaz to rozcienczaaa mocz. rano tez nie mozna robic poniewaz mocz jest bardziej stezony wiec tez wynik moze wyjsc mylny.
ja zaczynam testowac testy owu w niedziele. ale sprawdze czy sa wiarygodne bo w srode wybieram sie do gin na monitoring, wiec wszystko sie wyjasni. zobaczymy jak rosna pecherzyki i czy pekaja a jesli nie to poprosze o zastrzyk. wiem ze to nie daje 100% skutecznosci ale mam nadzieje. jesli nie wyjdzie to robimy badania M. ktorasz was kozystala z zastrzykow na pekanie pecherzykow? jesli tak to po ilu seriach jestescie? pozdrawiam

Dzień dobry wszystkim paniom, jak miło wstać o tej porze XD

Big, kobito, 9t się kończy i już 10, jak ten czas leci!!!!!

Soglam, wiesz co ja to jakiś w ogóle mutant, bo mój organizm po prostu normalnie o dziwo zareagował, nie było żadnych przesunięć, @ nie trwał długo, dosyć szybko macica się o dziwo wyczyściła. Więc tak naprawdę wszystko w czasie się odbyło.
A ten cykl, mogę powiedzieć, że najbardziej odczułam owulkę w tym cyklu a dodatkowo wypadł w 14 dc, a termin spodziewanej @ też wypadał normalnie (oczywiście nie było @ tylko ból zwiastujący, że miał być).
Także biochemiczna nic mi nie rozregulowała, nic nie poprzestawiało, wszystko było o dziwo normalnie :-)

Aerleda nawet nie mow, sama sie za glowe lapie jak ten czas leci. Choc powiem ze w miare jedzenia apetyt rosnie i juz nie moge sie doczekac wizyty na ktorej zobacze plec :-)
Oby do poniedzialku, mam nadzieje ze dowiem sie ze wszystko ok ze dzidzius sie rozwija, bo jakos ten brak dolegliwosci mnie cieszy i owszem, ale tez napawa obawami. No ale jakby bylo zle to by mi cos bylo co nie?
Aer Ty tez nie masz mdlosci poki co prawda?

Big ja w ogóle nie mam objawów fasolkowych, tak jakbym w tej ciąży nie była :-D. Jedyne co na nią wskazuje to tempka poranna, wciąż 37 :-)
Jutro powtórzę test dla pewności i zobaczymy jak krecha mocna wyjdzie.

reklama
Do góry