Hej dziewczyny...
magneta przykro mi z powodu tej sytuac ji z mieszkaniem i wogóle...troche kicha
fifka super pomysł,ładnie obrazuje nasze strania i daje nadzieję wszystkim innym...
Big i ewika jak można sie niespodziewac 2 kresek przy starankach...prezciez każdy cykl niesie nadzieję ,wieć jak tu mówic o zaskoczeniu...tak się da hehe
Gocha powiem ci,że ja lecę na żywioł bez tempki i testów owu,jedynie obserwuje sój sluz i słucham organizmu no i patrzę na dni bo mam regularne 28 dn cykle i zawsze podobnie wychodzi owulka,mam nadzieje hehe
jak zaszłam prawie dwa lata temu w ciąze to był to 17 dc przy 28dc,wiec teraz celuje i przytulamy się od 14 do 18dc,do jajniki szaleja wiec może sie \wstrzelimy...
zauważyłam jednak że od zeszłego miesiąca jakos tak cięzko mi dostrzec ten sliski i rozciagliwy sluz ale odczucie sliskosci i wilgotnosci jest...ale to pewnie tak na przekór hehe....
więc zrób jak uważasz,na pewno zwiekszyc szanse ale nie mocniej się wkręcasz...
mi w sumie zalezy jak najszybciej ajk zreszta wszystkim staraczką ale mam tez presje bo mój M ma urodzinki w marcu ii to 30,wiec jak się trafi w tym cyklu fasolka to będzie dla niego prezent więc trzymajcie mocno kciukasy...a do tego chce zmienic prace ale teraz przed ciązą sie mi nie opłaca.Jest kiepsko i chce szybko dociagnąc do porodu a potem cospomyslec o innej, a jak starania się bedą przzeciągac to nie wytrzymam tyle w tej pracy...eh.
Wiec mam troche presje na ta fasolke a mimo to ide na żywioł i nie mierze tempki ani nie kupiłam testów...wierz w cud I MOJE SZCZESCIE HEHE
Alez się rozpisałam eh
Jeszcze kóras pytała wczesniej o mierzenie prolaktyny.Ja znalazłam ze niezaleznie od dnia cyklu mozna badac,wiec ostatnio zbadałam i wyszła mi 1 stopien ponad normę ale to chyba luzik i nic się nie dzieje....
Tak więc kochane marzec będzie nasz i tyle...