rastafarianka
25 latek ;)
Paolajn ja rezerwuje termin 17 kwietnia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Asiol zylaki powrozka moga wplywac wlasnie na slaba jakosc nasienia i na zla morfologie generalnie poniwz jaderka oplata zylak czyli gruba zyla przez ktora pompowana jest krew, albo jaderka sa oplecione zylkami, ciepla krew zwieksza w nich temerature, a jadra musza miec nizsza niz reszta ciala wtedy spermogeneza przebiega prawidlowo
badaliscie kiedys armie? moze u was nie ma to wplywu, ale ponoc dobra jest operacja tych zylakow bo po niej jest duza szansa ze parametry sie poprawia
heheh on moze nie ma zlych intencji, ale ta dawna kolezanka moze miec i stanie na uszach zeby dostac czego chce, a faceci sa jak dzieci, nowa zabaweczka, stara ciska sie w kąt. Aerleda sluchaj intuicji, ja mojemu powiedzialam ze bedzie biedny jak go zobacze z jakas lafirynda, bo jemu ufam ale babom za cholere nie!!!!!!
pok ja mieszkam w irlandii i nawet nie chce wiedziec ile tu kosztuje in vitro, bo tu taka drozyzna ze szok!!!!! Az sie boje zapytac a musze!!!
pyscek sorry ze to powiem ale jak ty jestes tak zalamana po piewrszym miesiacu staran, to co my mamy powiedziec??? Jakbys miala jakies sugestie to daj znac, co mamy zrobic? My tez chcemy dziecko, baaaaardzo!!! Uwierz!!
masakra... 10 stron w ciaglu jednego dnia... a do polnocy napewno przybedzie z 5 stron.... czytalam ale ... w pwenym momencie cierpliwosc mi sie do was skonczyła!! naprawde!! jak mam byc szczera to pisze..... rozumiem ze kobiety sa z wenus a mezczyzni z marsa.... studiowalam psychologie i dokladnie wiem o roznicach w naszych psychikach... ale dziewczyny nie zyjemy w osamotnieniu tylko uczymy sie komunikacji juz od urodzenia!! i na swiecie nie ma tylko kobiet ale i faceci wiec trzeba sie uczyc wspolnej komunikacji. to było po 1. po 2. ja rozumiem ze kazdy jest w takim wieku ze juz pare zwiazkow ma sie za soba, skoro są "byłe" to napewno pod jakims kątem nie były to związki idealne.... nie ma zwiazkow idealnych ale!! jesli sie juz z kims decydujemy budowac życie to wydaje mi sie ze na poczatku zwiazku trzeba sobie wszytsko wyjasnic i isc do przodu... a ni popadac w zacofanie!! to było po 2. po 3. jesli jest sie juz z kims i jesli chce sie z ta osoba miec dziecko to wydaje mi sie ze najpierw tzreba ułozyc sobie zycie zwajemnie a potem majstrowac dziecko bo z takich rzeczy potem wychodz rozwody i kłutnie o dziecko i pogmatwana psychika dziecka. to było po 3. po 4. AEI wydaje mi sie ze chyba hormony Ci buzuja i przesadzasz. a po 5. lekarz kazal Ci wypoczywac. skoro nie mozesz wychodzic z domu to nie znaczy ze w domu juz moze dziac sie wsyztsko. pamietaj ze to co Ty czujesz czuje dziecko. kazdy stres, i skoro odwlekasz wyjasnienie wsyztskigo z facetem to gwarantujesz swojemu dziecku niezłą dawke negatywnych emocji. i dziwie sie ze w zawiazku w ktorym kobieta jest w 8td ciazy sa takie zle emocje. chyba powinna byc radosc, wsparcie i rozmowa......... tyle... czekam na lincz... ale zanim napiszecie to pomyslcie czy nie mam racji
Mój L. ma żylaki powrózka nasiennego. Żyje z tym już od kilku lat i nie ma żadnych przeciwwskazań do diałań ;-) Więc to na szczęście nie wyrok dla faceta :-)
Rasta i tak mam w **** swoich innych problemów. W ciągu tego tygodnia dowiedziałam się jak kilkoro znajomych zrobiło się nieżyczliwych jak dowiedziało się o ciąży i tworzą sobie głupie komentarze i teorie, to pomyśl jak mogłam się poczuć po tym co mi wcześniej napisałaś? Trafiłam do szpitala, nie lubię siedzieć w szpitalach, przeżyłam mały koszmar, nudności mnie dobijają wraz z wymiotami samym kwasem żołądkowym. Na dodatek facet który z niczego się zaczął wkurwiać, a ja nawet nie potrafiłam wyczuć dlaczego, chociaż to umiem. Biorę teraz tyle tabletek, że nawet gdy chorowałam 2 lata temu na straszną grypę to tyle nie brałam i tak naprawdę każde krwawienie usadza mnie na kilka dni w szpitalu.
Tylko na razie facet się pokajaj, a reszta jak dobija tak dalej dobija.
Więc ja naprawdę nie potrzebuję komentarzy nt mojego związku które nie jako odebrałam jako zarzut, że robię jakieś dramaty. Chyba każdej z nas wolno się martwić.