reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ja mogę powiedzieć że weekend miałam starankowy w 100 % a szczególnie sobotę - bo miałam iui :-D niedziela zleciała u moich rodziców na obiadku było super :) jeszcze nie uśmialiśmy się tak jak przez całą niedzielę, o dziwo babcia też z żartów i rozmów się śmiała :-p
auper ze mialas fajna niedziele i oby te staranka weekendowe byly owocne

Cześć dziołchy :-D jak tam samopoczucie u Was ?
u mnie dobre, chociaż ciągle czuje mojej jajniczki :-p w pracy wszyscy chorzy więc ja jak mogę staram się nie zarazić od nich ... ehh .. te pogody wykańczają człowieka :-p

Cześć dziołchy :-D jak tam samopoczucie u Was ?
u mnie dobre, chociaż ciągle czuje mojej jajniczki :-p w pracy wszyscy chorzy więc ja jak mogę staram się nie zarazić od nich ... ehh .. te pogody wykańczają człowieka :-p

Pyscek nawet nie strasz.. ja na urlopie i biegam w japonkach ;)) aż tak zimno jest?

reklama
noo o japonkach to możesz zapomnieć już aby wyjść w nich, najlepiej adidaski, kurtka możesz nawet apaszkę na szyje :-( zimno jak nie wiem co ... dobrze że w bloku u nas palą to w domku ciepło :D a kotka nie schodzi z parapetu bo ma ciepło od grzejnika :-p zbiega tylko do michy i kuwety, no i jak któreś z nas wróci z pracy to przychodzi się przywitać :sorry2::-p

Do góry