reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Cześć Dziewczyny...
Czytam te Wasze opinie, rady i jestem pod wrażeniem wszystkiego co tu jest napisane, serce się kraje że tak trzymacie kciuki jedna za drugą bez żadnej zazdrości, wszystko takie szczere i od serca :)
Pyscek i Karola ​ja także Wam gorąco kibicuje i będę zerkała na forum w celu przeczytania radosnych nowin :)

Monika bo na tym ten watek polega ;) zeby dodawac Ci otuchy gdy Ty sama zwatpilas ;) ale nie licz na glaskanie po glowce ;) jak kazde kobiety wiesz i ze ugryzc potrafimy :) wiec sam miod nie moze tu plynac..

ja mam nadzieje ze za kilka mscy do Was dziewczyny dolacze jako do Staraczek :) Takze Pyscek ! szykuj sie bo bedziesz pierwsza ktora bede meczyc o porady :*

reklama
Monika bo na tym ten watek polega ;) zeby dodawac Ci otuchy gdy Ty sama zwatpilas ;) ale nie licz na glaskanie po glowce ;) jak kazde kobiety wiesz i ze ugryzc potrafimy :) wiec sam miod nie moze tu plynac..

ja mam nadzieje ze za kilka mscy do Was dziewczyny dolacze jako do Staraczek :) Takze Pyscek ! szykuj sie bo bedziesz pierwsza ktora bede meczyc o porady :*
łomatko :szok: już się szykuję - pomogę jak mogę Kochana :* Tobie zawsze ;-)

Matko jak ja się dziś lekko stresuje tą insemką :-( od wczoraj wieczór boli mnie brzuszek dołem :-( ale to pewnie przez ten zastrzyk na pęknięcie ... buuu ...

pyscek o której godzinie masz???

muszę wiedzieć bo wtedy nie ma bata, nic nie będę robić, ani sprzątać ani gotować, robię kawkę, siadam na kanapie, zaciskam mocno kciuki i wszystkie myśli skupiam na Tobie by Ci się udało!!!! :tak:

pyscek i jak??? i jak???

i dobrze :) wcale nie czułam jak coś mi tam robił i wlewał żołnierzyki :tak: owulka po zastrzyku była wczoraj piękna :D po iui zrobił mi usg i miałam 3 pęcherzyki :) mianowicie 13,50 mm ; 16,09 mm; 11,90 mm :)) endometrium piękne bo 12 mm, leżałam 6 min do góry nogami u niego a on w tym czasie chodził i kawkę sobie robił ;-) także czekamy na rezultaty

reklama
Do góry