reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Karola najważniejsze aby zlikwidować infekcję, a potem HSG i ciąża :laugh2: tak więc nie załamuj mi się tylko zbieraj siły bo już w następnym cyklu będziesz wysyłać nam fluidki ;-)

a ze mą ostatnio dziwne rzeczy się dzieją :-p ehhh ... ostatnio skarżyłam się na ból sutków :( oraz ból na przemian jajników, teraz dziś skarżę się na ból całych cyców i mam takie wrażenie jakby nabrzmiały i jakby nałożyć kamieni do nich bo są ciężkie, tak jakby w dół jakaś siła ich ciągnęła :wściekła/y: mąż nie może dotknąć ich bo bolą ... :baffled: do tego podbrzusze boli :-( ehhh ... no masakra jutro ostatni dzień leków i czekam na @ która chyba się zbliża ...

reklama
Pyscek gadasz głupoty, że @ się zbliża i tyle.. :-p kiedy robisz test, gadaj mi tu!! &&&&&&&&&&&&& :*

Witam dziewczęta :) chwalcie się kiedy testujecie :)

haha Dziewczyny teścik dopiero będzie (o ile będzie:-p) - 22.10 ponieważ przewiduję @ na dzień 20.10 i o ile @ nie przyjdzie o czasie i się spóźni to może zrobię tego 22 ale nie obiecuję, więc nie naciskajcie :p

Pysclu mnie cały czas piersi tak właśnie bolały a dziś niestety przestały
a mnie do dziś bolą :( chociaż dziś troszeczkę już mniej :-(

Cześć Dziewczyny. Mam do odstąpienia dwa opakowania luteiny podjęzykowej ważnej do kwietnia 2014r. (jedno całe, jedno 18 tabletek) oraz pół opakowania clo (5 tabletek) ważne do maja 2017r. Jeżeli któraś z Was jest zainteresowana, to piszcie na priva. Pozdrawiam.

reklama
hahaha ja bety nie mam zamiaru robić, jestem do niej negatywnie nastawiona... kiedyś gin kazał mi zrobić bo myślał że jestem w czesnej ciąży - oczywiście wynik 0,10 a okazało się że mam torbiel :confused2: od tamtego dnia powiedziałam że nie będę robić bety ... jestem do niej nastawiona negatywnie nawet jakby wynik był (choć w to wątpię) pozytywny ...

Do góry