reklama
madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
witam dziewczynki;-)
ja bety wgl nie robilam, tescior i wizyta u gina, pozniej kolejna, bijace serduszko i teraz 17 ide 3 raz
Zadnych dolegliwosci tylko zeby mi sie sypia, juz 2 usuniete, z drugim problem, ale lecze suchy zebodol..
Monia, wiem ze teraz moje gadania nic nie dadza, ale ciagle mowisz ze odpuscilas a za kazdym razem widze ze ciagle psychika u Ciebie najbardziej Cie blokuje... nie chce dla Ciebie zle, bo sama to przechodzilam, ale tyle o tym nie pisalam... odpusc, zapomnij, nic na sile, widzisz ze sama jestem przykladem ze olac wszystko a sie uda... trzymam kciukasy &&&&& i ~~~~~~~~ zeby @ nie przylazla;-)
Kwiatuszku a Ty jak sie czujesz???? &&&&&&&
Karola a Ty leczysz chorobsko???
aa i dla reszty ~~~~~~~~~~~~~~~prosze, dla kazdej z osobna;-)
ja bety wgl nie robilam, tescior i wizyta u gina, pozniej kolejna, bijace serduszko i teraz 17 ide 3 raz
Zadnych dolegliwosci tylko zeby mi sie sypia, juz 2 usuniete, z drugim problem, ale lecze suchy zebodol..
Monia, wiem ze teraz moje gadania nic nie dadza, ale ciagle mowisz ze odpuscilas a za kazdym razem widze ze ciagle psychika u Ciebie najbardziej Cie blokuje... nie chce dla Ciebie zle, bo sama to przechodzilam, ale tyle o tym nie pisalam... odpusc, zapomnij, nic na sile, widzisz ze sama jestem przykladem ze olac wszystko a sie uda... trzymam kciukasy &&&&& i ~~~~~~~~ zeby @ nie przylazla;-)
Kwiatuszku a Ty jak sie czujesz???? &&&&&&&
aa i dla reszty ~~~~~~~~~~~~~~~prosze, dla kazdej z osobna;-)
P
patu$ka
Gość
Pyscku tule Cie musisz byc silna.
Ale powiem Wam jednonie zrozumieja bolu naszego te ktorym ciaza latwo przyszla. Taka prawda i w tej kwestii ja zdania nie zmienie. Wiedza ile lez kosztuje walka te ktore tez walczyly,z przyczynami albo nie wiedzac jaka ona jest.
W kazdym razie jesli nie czujesz sie na silach odpusc na chwilke,odpocznij wez gleboki oddech i jesli nabierzesz sil walcz!
Ale powiem Wam jednonie zrozumieja bolu naszego te ktorym ciaza latwo przyszla. Taka prawda i w tej kwestii ja zdania nie zmienie. Wiedza ile lez kosztuje walka te ktore tez walczyly,z przyczynami albo nie wiedzac jaka ona jest.
W kazdym razie jesli nie czujesz sie na silach odpusc na chwilke,odpocznij wez gleboki oddech i jesli nabierzesz sil walcz!
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
pyscku jak bys nie byla w ciazy to bym cie w dupe nirmalnie kopnela za to podejscie
a te sikacze to olej nie wiem po co Ty wogole je kupujesz
i co to za wola walki kazda iui to jak jeden cykl wiec nie smuc sie i glowa do gory a moze faktycznie odpuscisz i sama sie zdziwisz
a te sikacze to olej nie wiem po co Ty wogole je kupujesz
i co to za wola walki kazda iui to jak jeden cykl wiec nie smuc sie i glowa do gory a moze faktycznie odpuscisz i sama sie zdziwisz
Pyscek
:)
kwiatuszku a Ty jak się czujesz ?
Pati a u Ciebie jak ??
Pati a u Ciebie jak ??
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
u mnie zero objawow jutro ide na bete wieczorem wyniki
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
dziś dzwoniłam do Gina dokładnie wypytać o to co wyszło mi z tego badania czystości pochwy bo jak wtedy do mnie dzwonił to połowy nie słyszałam bo akurat byłam w pracy, a w pokoju nauczycielskim jest często głośniej niż na pasie startowym pod przelatującym jumbo jetem

no więc wyniki ogólnie mam dobre, trochę za dużo leukocytów, dla przecietnej Kowalskiej ten wynik był by ok ale dla kogoś kto chce podejść do HSG wynik musi być idealny i stąd te leki by do czasu kolejengo podejścia do HSG wszystko było idealnie.
ale najlepszą wiadomością było to, że nie musimy odpuszczać starań, niby czytałam w necie, że w czasie stosowania globulek nie wolno współżyć, że najpierw należy wyleczyć infekcję bo w razie ewentualnego zapłodnienia infekcja może być groźna dla płodu itd no i po tym wszystkim miałam doła, że owulacja się zmarnuje :-( ale Gin mnie podniósł na duchu, powiedział, że żadnej infekcji nie mam i kazał się normalnie starać

biedny mąż a już się cieszył, że będzie miał spokój i nie będę go molestować, hehe

Ostatnia edycja:
madziulek20
Karola to w dzien owulki, nie wypuszczaj Malza z wyrka(przed i po tez wskazane)
Kwiatuszku trzymam &&&&&& i masz ~~~~~~~~~~~~~~;-)
A dziewczynki jutro na TLC poleci polski dokument o parach ktore przeszly przez in vitro w Polsce : IN VITRO CZEKAJAC NA DZIECKO o 22.30, jesli chcecie to polecam ogladnac

Kwiatuszku trzymam &&&&&& i masz ~~~~~~~~~~~~~~;-)
A dziewczynki jutro na TLC poleci polski dokument o parach ktore przeszly przez in vitro w Polsce : IN VITRO CZEKAJAC NA DZIECKO o 22.30, jesli chcecie to polecam ogladnac
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
madziulek tylko, żebym ja wiedziała kiedy ta owulka będzie 
ech, jaka szkoda, że nie mam TLC

ech, jaka szkoda, że nie mam TLC

reklama
madziulek20
Karola to codziennie Go mecz az padnie
ja akurat mam, bo fajne programy tam leca : porodowka, historia adopcji, wielkie historie malych pacjentow.. Zawsze ogladam, a noz cos sie przyda
jutro mam odbior wynikow moczu, mam nadzieje ze wszystko juz ok, a w czwartek o 17 wizyta i juz nie moge sie doczekac ;-)

jutro mam odbior wynikow moczu, mam nadzieje ze wszystko juz ok, a w czwartek o 17 wizyta i juz nie moge sie doczekac ;-)
Podziel się: