reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
witam dziewczynki;-)
ja bety wgl nie robilam, tescior i wizyta u gina, pozniej kolejna, bijace serduszko i teraz 17 ide 3 raz:)
Zadnych dolegliwosci tylko zeby mi sie sypia, juz 2 usuniete, z drugim problem, ale lecze suchy zebodol..
Monia, wiem ze teraz moje gadania nic nie dadza, ale ciagle mowisz ze odpuscilas a za kazdym razem widze ze ciagle psychika u Ciebie najbardziej Cie blokuje... nie chce dla Ciebie zle, bo sama to przechodzilam, ale tyle o tym nie pisalam... odpusc, zapomnij, nic na sile, widzisz ze sama jestem przykladem ze olac wszystko a sie uda... trzymam kciukasy &&&&& i ~~~~~~~~ zeby @ nie przylazla;-)
Kwiatuszku a Ty jak sie czujesz???? &&&&&&&
Karola a Ty leczysz chorobsko???
aa i dla reszty ~~~~~~~~~~~~~~~prosze, dla kazdej z osobna;-)

Pyscku tule Cie musisz byc silna.

Ale powiem Wam jednonie zrozumieja bolu naszego te ktorym ciaza latwo przyszla. Taka prawda i w tej kwestii ja zdania nie zmienie. Wiedza ile lez kosztuje walka te ktore tez walczyly,z przyczynami albo nie wiedzac jaka ona jest.

W kazdym razie jesli nie czujesz sie na silach odpusc na chwilke,odpocznij wez gleboki oddech i jesli nabierzesz sil walcz! :)

pyscku jak bys nie byla w ciazy to bym cie w dupe nirmalnie kopnela za to podejscie
a te sikacze to olej nie wiem po co Ty wogole je kupujesz
i co to za wola walki kazda iui to jak jeden cykl wiec nie smuc sie i glowa do gory a moze faktycznie odpuscisz i sama sie zdziwisz

Karola a Ty leczysz chorobsko???

dziś dzwoniłam do Gina dokładnie wypytać o to co wyszło mi z tego badania czystości pochwy bo jak wtedy do mnie dzwonił to połowy nie słyszałam bo akurat byłam w pracy, a w pokoju nauczycielskim jest często głośniej niż na pasie startowym pod przelatującym jumbo jetem :eek:

no więc wyniki ogólnie mam dobre, trochę za dużo leukocytów, dla przecietnej Kowalskiej ten wynik był by ok ale dla kogoś kto chce podejść do HSG wynik musi być idealny i stąd te leki by do czasu kolejengo podejścia do HSG wszystko było idealnie.

ale najlepszą wiadomością było to, że nie musimy odpuszczać starań, niby czytałam w necie, że w czasie stosowania globulek nie wolno współżyć, że najpierw należy wyleczyć infekcję bo w razie ewentualnego zapłodnienia infekcja może być groźna dla płodu itd no i po tym wszystkim miałam doła, że owulacja się zmarnuje :-( ale Gin mnie podniósł na duchu, powiedział, że żadnej infekcji nie mam i kazał się normalnie starać :tak:

biedny mąż a już się cieszył, że będzie miał spokój i nie będę go molestować, hehe :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Karola to codziennie Go mecz az padnie:-D ja akurat mam, bo fajne programy tam leca : porodowka, historia adopcji, wielkie historie malych pacjentow.. Zawsze ogladam, a noz cos sie przyda :)
jutro mam odbior wynikow moczu, mam nadzieje ze wszystko juz ok, a w czwartek o 17 wizyta i juz nie moge sie doczekac ;-)

Do góry