reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Pyscek nie rozumiem Twojego nastawienia do bety :eek: no przecież pokazała dobry wynik, że ciąży nie było.. to lekarz wprowadził Cię w błąd więc może powinnaś być anty do lekarzów? :sorry: ;-)

u mnie beta mimo ciąży pokazała negatywny wynik a nie jestem do niej uprzedzona.. dla mnie to wiarygodne badanie tylko trzeba wiedzieć kiedy je zrobić :-)

Kwiatuszku
jak się czujesz? Testujesz 19?

dziewczyny &&&&&&&&&&&&&

Ja uważam, że nie ma co wydawać kasy na miliard testów przed terminem okresu. Albo robisz jak się @ spóźnia, albo betę po kilku dniach. Poza tym co z tego,że test wyjdzie pozytywny, jak i tak trzeba betę zrobić i sprawdzić jak rośnie. Od razu na usg ciąży nie zobaczysz.

Pyscek
nie dramatyzuj!!! Będzie dzieciak, zobaczysz. jak nie tym razem to następnym. Wszystkim nam się uda zajść i donosić, a potem cieszyć się macierzyństwem!

Pyscek nie dramatyzuj!!! Będzie dzieciak, zobaczysz. jak nie tym razem to następnym. Wszystkim nam się uda zajść i donosić, a potem cieszyć się macierzyństwem!
nie dramatyzuję, poprostu wkurza mnie to pocieszanie "jak nie tym razem to następnym" skoro następne są takie same jak tamte ... :wściekła/y: dziś powiedziałam mężowi że nie chce już 3 iui

Pyscek ja już nie wiem co mam Ci napisać, przykro mi.. :-(nie chce robić Ci nadziei ale może za wcześnie zrobiłaś test? @ nie dostałaś więc szansa jest.. przytulam Cie i jestem z Tobą :*..

A mnie dzisiaj naszły wątpliwości, že jednak się nie udało eh ..

reklama
Do góry