reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
pyscek no ja tam codziennie wchodzę i mam plan by o czymś napisać ale potem stwierdzam, ze w sumie nie ma o czym...

no dobra ale, żeby nasz watek kompletnie nie zamarł to dziś coś napisze :)

jutro jadę na kolejną komisję lekarską (od decyzji poprzedniej się odwołałam bo dali mi taki śmieszny uszczerbek na zdrowiu, że niech się w d....ę pocałują). No więc teraz wysłali mnie do Łodzi.

a co do cyklu to czekam na @ a po niej umawiam się na kolejne badanie czystości pochwy, oby teraz wyszło idealnie no i HSG.

dziś już plecy bolą więc @ nadchodzi, ovufriend mnie rozśmieszyło, po raz pierwszy dostałam 10 / 10 ptk jeśli chodzi o objawy ciążowe, w życiu bym się nie spodziewała, że objawem ciąży może być... biegunka :szok:

pyscek jak dziś zobaczyłam tempkę to się złamałam i siknęłam :zawstydzona/y:

siknęłam i o mało na zawał nie zeszłam :szok::szok::szok:

no coś tam widzę, mąż też ale nie chce się jeszcze nakręcać, może testy wadliwe albo coś, teraz się cieszę a jutro tempka pewnie spadnie na łeb na szyję i będzie płacz :-(

reklama
Karola ten wykres zapowiada się najbardziej korzystnie z ostatnich Twoich wykresów. Ostatnio ja na Niego spoglądałam jakieś 2 dni temu, to już wydawał mi się "wzorowy", a teraz... nie chcę zapeszać... Zrób jutro kolejnego testa, coś mi się zdaje, że małe Fasolino się tam gnieździ... :p

Do góry