martuska507
Fanka BB :)
Karola ja tez zobaczylam, ze na lipcowkach jestes! Gratuluje i strasznie sie ciesze!
)) Oszczędzaj się i bierz zwolnienie, zeby sie niczym w pracy nie zarazic
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jak przełykam to czuję taki kwaśny smak ale nie wiem czy to przez gardło czy to właśnie zgaga. 
Karola jak przeczytałam to co napisałaś to łzy w oczach mi stanęły, bardzo dziękuję Ci że pomyślałaś o biednym żuczku - czyli mnie :* jeżeli dasz mi instrukcję obsługi co do tych ziółek z chęcią odkupię ziółka a nóż mi pomogądzięki dziewczyny, jesteście kochane!!!!
Pyscek zostało mi sporo ziół o. Sroki i jak jeszcze je piłam to pomyślałam, że jeśli się uda to dam Ci to co mi zostanie bo poznałam Cię jako pierwszą na tym forum i jak by na to nie patrzeć jesteś mi najbliższą staraczką, zioła dostałam je od kasoku, która zaszła w ciążę zanim zioła zdążyły do niej dotrzeć, mnie przyniosły szczęście bo udało się w pierwszym cyklu po ich odstawieniu. Napakuję do nich fluidków i wyślę do Ciebie. Co Ty na to? pomyśl i dać znać! buziaki!!!!
:
Kochana jesteś :*:*:*:*dziękuję Nati za kciuki :* no zapominam na codzień jak jestem w pracy nie mam czasu myśleć i tym wszystkim, nawet jak w ten weekend nie było ludzi to i tak pogaduchy z dziewczynami i żarty z ochroną nie dają mi myśleć o staraniachMoniś ja mimo wszystko mocno trzymam &&&&&&&&&Na weselu się wybawisz za wszystkie czasy i choć na chwilę zapomnisz
Dziękuję:* ja za Ciebie cały czas trzymam kciukasyPyscku ja trzymam kciuki
Karolina gratki kochana super