Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
niestety nie mamy mrozaków, czekam na wypis z calej procedury i zobaczymy do ktorej doby je chodowali bo cos mi sie wydaje ze do 6, zobaczymy, narazie puki co trzeba odpoczac i zebrac kase
pyscek no ja tam codziennie wchodzę i mam plan by o czymś napisać ale potem stwierdzam, ze w sumie nie ma o czym...
no dobra ale, żeby nasz watek kompletnie nie zamarł to dziś coś napisze
jutro jadę na kolejną komisję lekarską (od decyzji poprzedniej się odwołałam bo dali mi taki śmieszny uszczerbek na zdrowiu, że niech się w d....ę pocałują). No więc teraz wysłali mnie do Łodzi.
a co do cyklu to czekam na @ a po niej umawiam się na kolejne badanie czystości pochwy, oby teraz wyszło idealnie no i HSG.
dziś już plecy bolą więc @ nadchodzi, ovufriend mnie rozśmieszyło, po raz pierwszy dostałam 10 / 10 ptk jeśli chodzi o objawy ciążowe, w życiu bym się nie spodziewała, że objawem ciąży może być... biegunka
pyscek jak dziś zobaczyłam tempkę to się złamałam i siknęłam
siknęłam i o mało na zawał nie zeszłam
no coś tam widzę, mąż też ale nie chce się jeszcze nakręcać, może testy wadliwe albo coś, teraz się cieszę a jutro tempka pewnie spadnie na łeb na szyję i będzie płacz :-(
Karola ten wykres zapowiada się najbardziej korzystnie z ostatnich Twoich wykresów. Ostatnio ja na Niego spoglądałam jakieś 2 dni temu, to już wydawał mi się "wzorowy", a teraz... nie chcę zapeszać... Zrób jutro kolejnego testa, coś mi się zdaje, że małe Fasolino się tam gnieździ...