reklama
Ale naskrobałyście. Ja wczoraj byłam oblewać szczescie mojej przyjaciolki, zdała prawko za 10 razem
. Wypilam dwa piwka a dzis kac morderca, nigdy takiego nie mialam. Blee
Pije wlasnie kawe zeby dojsc do siebie.
Okresu nadal nie ma..
. Wypilam dwa piwka a dzis kac morderca, nigdy takiego nie mialam. BleePije wlasnie kawe zeby dojsc do siebie.
Okresu nadal nie ma..
malinowy_sen
Zaangażowana w BB
witam z rana,
amalfi, nie tylko Ty tak czujesz, ja też sie boje ze nie zafasolkuje, niby sie ciesze szczęściem innych a jednak bardzo sie smuce ze mi sie nie udaje.
Malwinka, już ok 10 miesiecy sie staram
BigChild, za 10? to faktycznie było co oblewac !! :-)
amalfi, nie tylko Ty tak czujesz, ja też sie boje ze nie zafasolkuje, niby sie ciesze szczęściem innych a jednak bardzo sie smuce ze mi sie nie udaje.
Malwinka, już ok 10 miesiecy sie staram
BigChild, za 10? to faktycznie było co oblewac !! :-)
wysyłam wszystkim jak najwięcej fluidówtylko łapcie
![]()
Łapie łapie

E
ela_86
Gość
BigChild nie mogę się doczekać Twojego testowania 

E
ela_86
Gość
dziś dobrze
na razie brzuch nie boli, tylko te cyce takie wrażliwe, ale zaraz je zapakuje w stanik i będzie dobrze 
chyba do nas doszlo
mój teraz mówi do mnie tylko albo fasola (czyli tak naprawdę nie do mnie mówi tylko do dzieciaczka
) albo.......... tirówka
żeby nie było wątpliwości schemat ==> ciężarna->ciężarówka->tir....... no to tirówka 

ja czuję, że nie jestem sama :-) że ktoś we mnie jest i to jest niesamowite
jeszcze jak poczytam te kalendarze ciąży na różnych stronkach to w ogóle... to co się dzieje to naprawdę cud...
a co do ogłaszania nowiny
Wy jesteście pierwsze :-) rodzicom i rodzince powiemy dopiero w święta
a znajomym dopiero jak rodzina będzie wiedziała ;-)
u nas to będzie duży szok, bo nikt nie wiedział, że chcemy teraz i raczej wszyscy myślą, że za rok moze dwa....
ale my juz nie chcielismy dluzej czekac
na razie brzuch nie boli, tylko te cyce takie wrażliwe, ale zaraz je zapakuje w stanik i będzie dobrze 
chyba do nas doszlo
mój teraz mówi do mnie tylko albo fasola (czyli tak naprawdę nie do mnie mówi tylko do dzieciaczka
żeby nie było wątpliwości schemat ==> ciężarna->ciężarówka->tir....... no to tirówka 

ja czuję, że nie jestem sama :-) że ktoś we mnie jest i to jest niesamowite
jeszcze jak poczytam te kalendarze ciąży na różnych stronkach to w ogóle... to co się dzieje to naprawdę cud...a co do ogłaszania nowiny
Wy jesteście pierwsze :-) rodzicom i rodzince powiemy dopiero w święta
a znajomym dopiero jak rodzina będzie wiedziała ;-)u nas to będzie duży szok, bo nikt nie wiedział, że chcemy teraz i raczej wszyscy myślą, że za rok moze dwa....
ale my juz nie chcielismy dluzej czekac

reklama
Podziel się: