reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

przeziebienie zadne zdrowa jak rybka jestem a co do infekcji to watpie bo nic nie daje mi do zrozumienia ze jakas infekcja mogla sie pojawic nie mam ani swedzenia ani zadnych innych objawow :dry:

reklama
Kurka, to nic nie pomoge, bo jesteście o wiele lepiej przygotowana z tego mierzenia temperatury niż ja;-) ja nie mam pojęcia z czego to może wynikać:sorry:

zawsze mozemy ci pomoc a to tez dobra metoda na wykrycie owulacji rowniez moze ci sie przydac... ;-)plus tesciki owulacyjne.
Portal Farmaceutyczno - Medyczny
poczytaj sobie:-) moze sie zaprzesz jesli prowadzisz regularny tryb zycia i bedziesz mogla tez sobie pomoc obserwacjami wlasnego cylku i notowac np na stronie
Obserwacja cyklu - enpr.pl
jedna z dziewczyn go polecila i od nastepnego cyklu ja sie za niego biore

uwazam ze to dobry pomysl jesli masz nie regulrne cykle a planujesz dzidzie. ja dopiero drugi cykl jestem na mierzeniu tempki w sumie jeden zeszly bo w tym puscilam focha na staranki i szlismy na spontan:-) ale od nastepnego (mam nadzieje ze juz sie @ nie pojawi w tym) biore sie za obserwacje i po kolejnym nie udanym cyklu odpuszczam sobie na maksa staranki. w marcu bede w polsce to do mojego ginia pojde na badania po porady moze jakies leki i na monitorink jak sie uda zgrac wszystko w czasie i dodatkowe badania krwi pozomow tarczycy itp mezusia tez namowilam znowu na badania i czas pokaze

Kurcze, muszę przyznać, że zakładałam, że po prostu przestaniemy się zabezpieczac i dwie kreski pojawią się zaraz za chwile...ale po tym, jak sobei Was tu czytam, troche zaczynam się obawiać, czy tak łatwi pójdzie:sorry2: dlatego na razie nie chciałam zabierac sie za testy owu, mierzenie temperatury itp. żeby się nie spiąć za bardzo, mam na razie nadzieje, że "samo przyjdzie"...ale w sumie już troche zaczęłam się martwić:dry: chciałabym jak najdłużej utrzymać swoje beztroskie podejscie;-)

AeIreda- ten sam dzien @ hihi to moze faktycznie obie bysmy zafasolkowaly i obie w ten sam dzien na porodowce wyladowaly:-D
ale by byl zbieg okolicznsci:-)

Pauka- nigdy nic nie wiadomo moze odrazu zaciazysz i utraficie a jakies badania sobie robilas krwi moczu hormonow??

Ostatnia edycja:
reklama
witam kwiatuszku- nie martw sie nie ty jedna masz ogromnego lenia:-) ja powinnam juz byc po zakupach kapieli i ogarnieciu mieszkanka a tu len po calej lini:-) a jeszcze dzis mamy gosci:dry: ale co tam az takiego syfu nie ma w domku:blink:

Do góry