reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Doniu, bo poprzednim razem, robiłam dwa testy, które były pozytywne, z tym, ten drugi w drugim dniu, kreska była widoczna, ale to był cień cienia. Poszłam do ginki ona zrobiła mi usg mimo trwania @ i powiedziała, że nic tam nie ma, a jako że testy były pozytywne to była biochemiczna. Organizm sam się bronił wydalając z organizmu komórkę z wadami. Ponoć tak się bardzo często dzieje i większość kobiet w takim przypadku nie zdaje sobie nawet sprawy, że były w ciąży.

A co do pytania intymnego, no to masz rację, mnie pytać nie musisz :-p. Wiedziałam, kiedy może nastąpić owulka i tyle. A dosyć mocno ją poczułam jak przyszła :-)
Także pytaj o cokolwiek, postaramy się odpowiedzieć :-)

reklama
Ojej, Fifka, staramy się od 30 grudnia dokładnie, wtedy podjęliśmy decyzję i akurat to się zbiegło w rozpoczęcie dni płodnych :-D, więc tak drugi cykl udany, a owulka, w pierwszych minutach 6 lutego :-)

Ania napisz jeszcze jak długo się staracie, a ja zaczynam twooooorzyć!! :-D

Big!! Jeszcze na ciebie czekamy!! No i na jeszcze chyba kogoś ale WYBACZCIE nie pamiętam...

Ostatnia edycja:
Hej girls! ;)

Jaga dostala @..

Biggie, nie pisz o mojej @ jakbym conajmniej umarła!
Nikomu nie musi być przykro, od początku pisałam, że nie testuje, bo się czuję ciotowo, także niespodzianki żadnej nie było, @ przyszła w terminie ;)

GRATULUJĘ NOWO ZACIĄŻONYM! :)

ja odpadam z waszego grona laseczki, jak narazie straciłam ducha staraczki ;)

buziaki i szybkiego zaciążenia!

reklama
Do góry