reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

jedyny plus mierzenia tempki ze jak sie utrzymuje wysoka po owulce to wiesz od razu ze jestes w ciązy chociaz nie zawsze...a bijące serduszko tez z ostatniej @ wyliczysz...6 tygodni to tak bezpiecznie liczyc i idziesz...:)

paluszek z tymi przeczuciami to uważaj..bop im wiecej myslisz o fasolce tym wiecej sobie wkręcasz...a o przeczuciu możesz powiedziec po fakcie...tym bardziej przy pierwszej ciązy...w kolejnej moze bardziej bedziesz wiedziec ze cos się zmienia...lampka wina pijana czasem nie zaszkodzi...wiec nie schizuj,bo tonie pomaga...a uzależnia..

Ostatnia edycja:
reklama
Pewnego dnia z przyczyn losowych musiałem zabrać córkę do pracy. Miałem ważne spotkanie, więc zostawiłem ją w biurze szefa. Gdy z niego wróciłem, szef patrzył się na mnie wzrokiem bazyliszka.
Co się okazało? Pod moją nieobecność mała zaczęła śpiewać mu "ulubioną piosenkę tatusia", którą sam napisałem. Nie byłoby nic w tym złego, gdyby nie to, że słowa zaczynają się od słów:
"Mój szef to pedał, a zwolnienia znów mi nie dał..."

dzieci są urocze hahaha ;-)

Byłam tak w 1 klasie. Jednego razu przyszedł ksiądz. i się pyta:
- Dzieci, gdzie może być niebo?
Oczywiście dzieci odpowiadają że w raju itp. Nagle pada odpowiedź:
- Niebo może być też w gębie!
Ksiądz przez 15 nie mógł przestać się śmiać.

Cześć :-)
mam problem dziewczyny może Wy mi pomożecie, a mianowicie mój mąż ma niedługo urodziny i imieniny a ja kompletnie nie wiem co mu kupić... może pomożecie ??

reklama
Do góry