Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
magda to super ze zniknelo to cos co mialas na jajniku, i rzeczywiscie raz na 5lat cytologia to szok! Zwlaszcza ze wyszla ci zla ostatnio! No ale trafilas na lepszego gina, trzymaj sie go wiec! I podaj pozniej, moze byc jutro nazwe tych lekow. Zobaczymy na co ci to przepisal! A ktory dc wczoraj mialas lub dzis masz?amalfi cieszę się,że pytasz :-) Jajniki czyste, ale miałam dużo śluzu i mówił,że nie może cytologii zrobić.. dostałam leki coś na D i N.. mam nadżerkę, cyto ma zrobić jak skończę kurację lekami + 2 dni odczekać to zrobimy cytologię. Mówił ,że to jest skandal,żebym miała przez 5 lat stosowania antykoncepcji hormonalnej miała raz robioną cytologię jeszcze przy takich wynikach. Pęcherzyków nie widzałam, on też nic nie mówił, macica czysta ;-)
Asiol, pogada w Gdańsku masakryczna, pobudzam sie drugą kawą...ale takie to uroki początków wiosnyA mam takie pytanie, jak to jest z alkoholem na początku ciązy, mówie o samym początku czyli pierwszym czy drugim tygodniu kiedy jeszcze nawet testy nie wychodzą? bo raz na jakiś czas zdarza mi sie kilka lapek wina ze znajomymi wypić tym bardziej ze szykuje mi sie wyjazd majowy i tak się zastanawiam, zupełnie powinnam sobie odpóscić? z drugiej strony nie chce od razu popasc w paranoje i wszystko robic pod spodziewana fasolinke bo dobrze wiem ze starania moga troche potrwac...w necie jest masa informacji ze w tych pierwszych tygodniach to nie ma znaczenia, ale oczywiscie lepiej nie przesadzac...sama nie wiem co o tym myslec, a jak wy dziewczyny już starające się, pod koniec cyklu zupełnie odstawiacie używki? czy az tak sie tym nie przejmujecie?