reklama
Paluszek_
Fanka BB :)
soglam zaliczasz się oczywiście

jeśli chodzi o sposób, to prowadzę obserwacje śluzu i od kilku miesięcy stosuję testy owu, temp. nie mierzę, ale może od tego cyklu zacznę, cykle mam przeważnie 28 dniowe, więc do tej pory zaczynaliśmy starania tak ok. 10 dc , ale jak byłam u gin to powiedziała że za wcześnie i powinniśmy się wstrzymać od okresu do owulacji i dopiero w 14 dc zacząć żeby się uzbierało plemników
, więc dopiero w tym cyklu tak sprubujemy
Paluszek_
Fanka BB :)
Magda, ja to zawsze słaba bylam w robieniu zartów...za to jestem idealnym materiałem do wkrecania
Paolajn czasami tak to już jest że forum zamiera na pare dni ale jak do tej pory zawsze się odradzaAel nic nie piszę dlatego tu tak cicho ;-)
A ja zaraz do pracy idę... cieszę się że już piątek. W prawdzie praca stała się ostatnio jakaś o wiele przyjemniejsza, ale mimo wszytko nie mogę się wyspać przez tą zmianę czasu...
Magda ale dlaczego dopiero wtedy śluz jak dziecko będzie świadome? Nie wiem czy jesteś wierząca ale moi znajomi mieli problemy z chrzęstem dziecka bez ślubu. Nie do końca wiem co ma piernik do wiatraka... ale pamiętam ze chodzili od kościoła do kościoła i dopiero w jakiejś małej parafii się zgodzili.
Fofka czy dziecko zostanie ochrzczone czy nie zależy tylko od dobrej woli ksziędza, a jak ksiądz jest nienormalny to odmawia chrztu dla dziecka jeśli rodzice nie mają ślubu bądź mają tylko ślub cywilny. Do szału mnie tacy księża doprowadzają, tym bardziej, że ksiądz NIE MA PRAWA odmówić nikomu sakramentu (chyba, że są ku temu poważne przesłanki).
no to może ja tez się zaliczam bo co prawda mam niby 27 lat jeszcze ,a w lipcu skoncze 28...to się łapie czy nie???
Soglam ja też w lipcu 28 lat

Witaj kama :-) Życzę Wam powodzenia i trzymam kciuki za Wasze staranka:-)
Witam wszystkie dziewczyny serdecznie. Czy Was też dobija dzisiejsza pogoda? Ja zaraz usnę na stojąco :-(
o patrz kama to nam nową informację od razu wniosłas...ze gin ci powiedziała ze od 14dc się starac czyli mniemanej owulki...dobrze wiedziec...hehe
w sumie ci powiem ze jak w pierwsza ciąze zaszłam w 17dc to byłam zdziwiona bo to był jedyny strzał...i myslłam ze za pozno na poczęcie wiec sie nie przejelismy a tu taa niespodzianka ,nieplanowana...niestety poroniona...a tez mam 28 dniowe cykle
Asiol no widzisz to chwal sie którego lipca...może z ceibie też raczek...bo ja 8..
w sumie ci powiem ze jak w pierwsza ciąze zaszłam w 17dc to byłam zdziwiona bo to był jedyny strzał...i myslłam ze za pozno na poczęcie wiec sie nie przejelismy a tu taa niespodzianka ,nieplanowana...niestety poroniona...a tez mam 28 dniowe cykle
Asiol no widzisz to chwal sie którego lipca...może z ceibie też raczek...bo ja 8..
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: