reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

jak na razie miałam robione usg w 14dc, pęcherzyki były więc wiem że owulacja jest, mąż robił badanie nasienia wyszło jak dla mnie nie za dużo ruchliwych plemników, ale jak był na wizycie u androloga, to ten stwierdził że nie jest tak źle i powinno się udać, teraz mamy przyjść razem i mnie będzie badał. Jestem z Warszawy, pracuję. Tyle o mnie:)

reklama
a tak wrcając do wczesniejszego tematu chrztów i slubów to ja jestem zdania ze jak ktos nie chodzi do koscioła,nie chce slubu to poc chrzci dziecko???jaki w tym sens?? nagle się cos zmieni czy cos??bo inny mówią czy patrzą?? to jest twoja wola...i juz. rodzice i tak potem nie chodza do kościoła,nie dają przykładu itd...nie lepiej wtedy zostawic zeby dziecko dorosło i samo wybrało drogę...przyjęło chrzest jak bedzie swiadome?? znam wiele takich przypadku i ludzie byli szczesliwi ze sami moga podjąc taką decyzje...

ja jestem wierząca..i nie wypbrazam sobie zeby nie chrzcic dziecka...ale każdy ma prawo wyboru przecież...

Kama witam na pokladzie, to ze pecherzyki rosna to polowa sukcesu, pytanie czy pekaja potem, moze warto wybrac sie na monitoring?

Witaj, Kama :) staracie się ze wspomagaczami jakimiś (np wiesiołek) czy po prostu spontan?? :) prowadzisz jakieś samoobserwacje?
Czuj się u nas jak u siebie :)

no własnie kama trzeba skontrolowac czy tez pękają...a powiedz kochana czy macie jakis system kochania hehe fajnie brzmi...tzn czy regularnie co 2-3 dni przez cały cykl czy przed owulka zaraz zwiekszanie czy jak...a może rózne kombinacje juz wypróbowaliscie...:)

jestesmy pewnie tu wszystkie ciekawe bo na siłe chcemy znalezc złoty srodek szybkiego zajscia...ale nie wiadomo czy sie da...:p:p

Gosia.. ale potem problem z komunią itp. Potem dziecko może Ci zarzucić " Mamo ale dlaczego wszyscy poszli w białych ubraniach a ja nie" potem zechce dziecko ślub i co w wieku x lat ksiądz będzie mu głowę wodą polewał. Dla mnie chrzciny bez ślubu to nic złego mimo,że jestem wierząca, przy M. nawet praktykująca :-D

ja też wiele się nauczyłam na tym wątku lepsze to niż nie jedna książka medyczna ;-)

no właśnie wiem, że to dopiero połowa sukcesu, teraz w środę idziemy do tego androloga, z początku się zastanawiałam co on mi będzie robił skoro to androlog, ale wyczytałam w internecie że jest też ginekologiem, więc ok:) w poniedziałek idę do mojej gin. więc wypytam o tego lekarza bo od niej dostałam skierowanie dla męża i zobaczymy co dalej

reklama
Do góry