reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mój jutro ma za zadanie pomalowac przedpokoju. A ja zabieram jego potwora do siebie. Za to w niedzielę jade do koleżanki pogadac z nią.. moze jakoś sie rozluznie.

reklama
paluszek z tymi przeczuciami to uważaj..bop im wiecej myslisz o fasolce tym wiecej sobie wkręcasz...a o przeczuciu możesz powiedziec po fakcie...tym bardziej przy pierwszej ciązy...w kolejnej moze bardziej bedziesz wiedziec ze cos się zmienia...lampka wina pijana czasem nie zaszkodzi...wiec nie schizuj,bo tonie pomaga...a uzależnia..
soglam ma rację, nie ma co schizować i broń boże szukać wielce oznak ciąży, bo w niej nie będziesz a wmówisz sobie, że jesteś. Paluszek skoro Ty generalnie mało pijesz a jak już to winko to spoko nie masz się co z góry nakręcać :-)
A ja dziś zdycham:-(Cały czas mnie męczy brzuch albo żołądek-sama już nie wiem :-(

Cześć :-)
mam problem dziewczyny może Wy mi pomożecie, a mianowicie mój mąż ma niedługo urodziny i imieniny a ja kompletnie nie wiem co mu kupić... może pomożecie ??

Pyscek a może płytę CD, perfumy, portfel, książkę, butelkę whisky ... to są prezenty, które bez pudła mogę podarować mojemu mężowi
nie wiem co Twój lubi ;)

Oj forum zamarło :) u mnie przez chwilę były takie grzmoty, że aż net mi się zwiesił. Jak tam dziewczyny mija wieczór?
Pyscek, może jakiś dobry trunek, koszula/koszulka, jakaś nowinka techniczna :)

no rzeczywiście ostatnio na forum marazm, to pewnie przez to, że nikt teraz nie testuje, musimy poczekać tydzień ;)
a u mnie cieplutko w centrum Polski, a jutro ma byc jeszcze ładniejsza pogoda, chyba już na jakąś majówkę w kwietniu wyskoczę (tylko na diecie nawet piwka nie mogę ;( )

Dagne, są w galeriach czasem takie sklepiki z różnymi gadżetami. Jakieś szalone budziki, kostki które wyglądają jak lodowe i świecą w napojach albo breloczek przypinany do kluczy i kiedy je zgubisz naciskasz na pilocik (który jest w zestawie) i zagubione klucze pikają ci np. spod szafki - dzięki temu łatwiej je znajdziesz. Jest tam dużo taki śmiesznych ale też praktycznych rzeczy. Jak dla mnie idealny prezent dla lubego :-D

reklama
Do góry