reklama
Pyscek
:)
to życzę udanego weekendu i odpoczynku 
soglam ma rację, nie ma co schizować i broń boże szukać wielce oznak ciąży, bo w niej nie będziesz a wmówisz sobie, że jesteś. Paluszek skoro Ty generalnie mało pijesz a jak już to winko to spoko nie masz się co z góry nakręcać :-)paluszek z tymi przeczuciami to uważaj..bop im wiecej myslisz o fasolce tym wiecej sobie wkręcasz...a o przeczuciu możesz powiedziec po fakcie...tym bardziej przy pierwszej ciązy...w kolejnej moze bardziej bedziesz wiedziec ze cos się zmienia...lampka wina pijana czasem nie zaszkodzi...wiec nie schizuj,bo tonie pomaga...a uzależnia..
A ja dziś zdycham:-(Cały czas mnie męczy brzuch albo żołądek-sama już nie wiem :-(
donia 1980
Fanka BB :)
Cześć :-)
mam problem dziewczyny może Wy mi pomożecie, a mianowicie mój mąż ma niedługo urodziny i imieniny a ja kompletnie nie wiem co mu kupić... może pomożecie ??
Pyscek a może płytę CD, perfumy, portfel, książkę, butelkę whisky ... to są prezenty, które bez pudła mogę podarować mojemu mężowi
nie wiem co Twój lubi
dagne
Oj forum zamarło
u mnie przez chwilę były takie grzmoty, że aż net mi się zwiesił. Jak tam dziewczyny mija wieczór?
Pyscek, może jakiś dobry trunek, koszula/koszulka, jakaś nowinka techniczna
Pyscek, może jakiś dobry trunek, koszula/koszulka, jakaś nowinka techniczna
donia 1980
no rzeczywiście ostatnio na forum marazm, to pewnie przez to, że nikt teraz nie testuje, musimy poczekać tydzień 
a u mnie cieplutko w centrum Polski, a jutro ma byc jeszcze ładniejsza pogoda, chyba już na jakąś majówkę w kwietniu wyskoczę (tylko na diecie nawet piwka nie mogę ;( )
a u mnie cieplutko w centrum Polski, a jutro ma byc jeszcze ładniejsza pogoda, chyba już na jakąś majówkę w kwietniu wyskoczę (tylko na diecie nawet piwka nie mogę ;( )
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Dagne, są w galeriach czasem takie sklepiki z różnymi gadżetami. Jakieś szalone budziki, kostki które wyglądają jak lodowe i świecą w napojach albo breloczek przypinany do kluczy i kiedy je zgubisz naciskasz na pilocik (który jest w zestawie) i zagubione klucze pikają ci np. spod szafki - dzięki temu łatwiej je znajdziesz. Jest tam dużo taki śmiesznych ale też praktycznych rzeczy. Jak dla mnie idealny prezent dla lubego 

dagne
Fifka, wszystko fajnie - pięknie, ale
no wiesz, ja to i się skuszę na takie cuś, tylko nie wiem jak Pyscek
;p bo to ona pytanie zadała hehehe 
Pyscek
Pyscek a może płytę CD, perfumy, portfel, książkę, butelkę whisky ... to są prezenty, które bez pudła mogę podarować mojemu mężowi
nie wiem co Twój lubi![]()
Dzięki pomyśle nad tym

reklama
Pyscek
Dzięki za pomoc dziewczyny 
Podziel się: