reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

pao no Ty chyba masz dziś owulację, więc możesz być osłabiona, swoją drogą po mieszance pomidorówki z kakao też bym była ;)

pok nie zagląda dzisiaj?

ael a Ty co się nie odzywasz? czuję Twoją obecność ;) napisz jak się czujesz

reklama
Pyscek a może płytę CD, perfumy, portfel, książkę, butelkę whisky ... to są prezenty, które bez pudła mogę podarować mojemu mężowi
nie wiem co Twój lubi ;)
Donia ja z moim L. mam tak samo jak mu kupię którąś z tych rzeczy to na bank trafione :-) Mój ma w tym roku 35 urodziny więc muszę się troszkę bardziej postarać z prezentem :-( A mi dziś cały dzień niedobrze i zgagę mam straszną, ale nie przeszkadzało mi to w zjedzeniu pół tabliczki czekolady ze śliwkami (nowość Milki-pyszna) i zagryzieniu jej ogórkami konserwowymi, potem zjadłam pół mozarelli z pomidorem i bazylią, a na koniec kanapkę z szynką i pomidorem :-D Nie wiem co mi dzisiaj jest, jem na potęgę :zawstydzona/y:

Miłej nocy kobietki, a owulującym pracowitego weekendu :-D

hej Ewika ;) jak Ty sie czujesz? dziewczyny juz raczej wstały ale albo ciesza sie weekendem albo wpadły w wir sprzatania...
dziewczyny ja mam taki problem.. zauwazylam ze mniej wiecej od połowy cyklu bola mnie piersi... bardzo... sa bardzo wrazliwe... w necie wyczytalam ze to prawdopodobnie przez zaburzenia hormonalne... zapewne prolaktyna... brałam jakis zcas bromergon przepisany przez lekarza i kiedy wyniki były juz ok kazał mi odstawic... tak zrobilam i powiedzial mi ze hiperprlaktymia jest wyleczona... teraz łykam castagnusa wiec on tez obniza prolaktyne. i tu pytanie... czy jak juz mialam problem z prolaktyna i brałam bromergon to czy musze go brac az do momentu zajscia w ciąze (poniewaz po odstawieniu moze poziom moze znowu sie podwyzszyc?) czy wyniki były ok i to z innego powodu? i z jakiego?
jesli wiecie to prosze pomozcie ;) dzieki ;)

Rasta ja miałam dokładnie to samo co Ty, strasznie mnie bolały piersi i okazało się, że mam kłopot z prolaktyną i to ogromny :szok: Teraz cały czas jestem na bromergonie i co 2 miesiące robię badania. Prolaktyna u mnie spada ale leniwie niestety:wściekła/y: Mi moja ginka powiedziała, że po odstawieniu za jakiś czas trzeba będzie powtórzyć badanie, bo może się zdarzyć, że prolaktyna znów podskoczy jak nie będę przyjmowała leków - są osoby, które przyjmują leki cały czas. Chyba będzie najlepiej jak się skontaktujesz w tej sprawie z lekarzem, być może każe Ci powtórzyć badanie dla pewności.

dzieki Asiol ;) ja nie przekraczałam granicy z prolaktyna tylko byłam prawie przy gornej granicy... narazie nie chce sie faszerowac hormonami wiec zwieksze sobie dawke castagnusa z 1 na 2 tabletki a w przyszłym miesiacy albo w polowie tego pojde do innego lekarza.. na konsultacje :0 i wtedy zrobie sobie tez badania prl ;) jeszcze raz dzieki ;)

Hej laseczki :) nie uwierzycie, ale wstałam godzinę temu hehehe :) aaaaale się wyspałam:)
teraz za to muszę zrobić wiele rzeczy w domu... chłop na służbie więc do 8 rano mam "wolne" :)
Wiosna w pełni i dziewczyny korzystają :) ja pewno coś po 5 pójdę na spacer bo u nas zapowiada się calutki weekend słoneczny :)

reklama
Do góry