donia ja idę na drożność, bo już tylko to mi zostało :-( moja ginka twierdzi, że budowy anatomicznej, wstępnych badań i wywiadu nie podejrzewa niedrożnych jajowodów, ale pewności tak naprawdę nie ma dopóki się tego nie zbada. A ja zrobiłam już wszystkie możliwe badania i mój L. też, próbowałam wszelakich wspomagaczy i nadal nie możemy zajść więc to już jest ostatnia rzecz, którą mogę i chcę sprawdzić. I moja ginka stwierdziła, że dla świętego spokoju sprawdzimy żeby mieć pewność i czyste sumienie, że wszystko zrobiłyśmy co trzeba :-)
pao mam nadzieję, że z Twoim już ok, choć przyznam, że akcja pt. facet spakował mi rzeczy jest szokująca

Może zanim się zdecydujesz z nim na dziecko powinnaś się jeszcze zastanowić czy to na 100% odpowiedni facet?Wybacz, że tak piszę ale koleś się trochę chamsko w stosunku do Ciebie zachował

Ja się dziś też troszkę pokłóciłam z moim L., ale pogadaliśmy i jest już ok:-)
dagne WOW!!!przepiękne te Twoje wyroby, ja uwielbiam takie cacka:-)Czy jest możliwość abyś wrzucała co jakiś czas zdjęcia Twoich cudeniek, ja bym chętnie od czasu do czasu zamawiała sobie jakieś kolczyki czy kompleciki:-)Mnie się podobają obecnie te kolczyki z masy perłowej i ten komplet czerwony (ile kosztują u Ciebie takie cudeńka?).