reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
donia ja idę na drożność, bo już tylko to mi zostało :-( moja ginka twierdzi, że budowy anatomicznej, wstępnych badań i wywiadu nie podejrzewa niedrożnych jajowodów, ale pewności tak naprawdę nie ma dopóki się tego nie zbada. A ja zrobiłam już wszystkie możliwe badania i mój L. też, próbowałam wszelakich wspomagaczy i nadal nie możemy zajść więc to już jest ostatnia rzecz, którą mogę i chcę sprawdzić. I moja ginka stwierdziła, że dla świętego spokoju sprawdzimy żeby mieć pewność i czyste sumienie, że wszystko zrobiłyśmy co trzeba :-)
pao mam nadzieję, że z Twoim już ok, choć przyznam, że akcja pt. facet spakował mi rzeczy jest szokująca :szok: Może zanim się zdecydujesz z nim na dziecko powinnaś się jeszcze zastanowić czy to na 100% odpowiedni facet?Wybacz, że tak piszę ale koleś się trochę chamsko w stosunku do Ciebie zachował:crazy:
Ja się dziś też troszkę pokłóciłam z moim L., ale pogadaliśmy i jest już ok:-)
dagne WOW!!!przepiękne te Twoje wyroby, ja uwielbiam takie cacka:-)Czy jest możliwość abyś wrzucała co jakiś czas zdjęcia Twoich cudeniek, ja bym chętnie od czasu do czasu zamawiała sobie jakieś kolczyki czy kompleciki:-)Mnie się podobają obecnie te kolczyki z masy perłowej i ten komplet czerwony (ile kosztują u Ciebie takie cudeńka?).

Asiol, jak pisałam Pao, ceny zależą od tego z jakich koralików robię te dodatki:) te większe z masy perłowej - 3zł, mniejsze - 2zł :) a ten komplet czerwony robiłam dla kuzynki, bo na święta ma wesele znajomej, ale mogę taki sam zrobić. Jak coś podaj mi jakiej dł chcesz naszyjnik itp:) aha, i jak chcecie to co jakiś czas mogę wrzucać fotki :)
Pao, ojć, to trudno... ale jutro pojedź koniecznie :) może tymczasem przemyj wodą przegotowaną z rozpuszczoną w niej sodą oczyszczoną :) pomaga na swędzenie (sprawdzone przez moją mamę)

Ostatnia edycja:
dagne ja studiuję pedagogikę wczesnoszkolną a mgr chciałabym oligo... co do ginekologa to się nie dziwie, że się zraziłaś. Ja naszczęście trafiłam na dobrego choć małomównego ale ogólnie nie narzekam,biorę po uwagę to, że jest ordynatorem oddziału położniczego i warto prowadzić u niego ciąże.
pao co do swędzenia to też tak miałam i lekarfz przepisał mi globulgi dopochwowe ale u mnie prawdopodobnie wiąże się to z zapaleniem dróg moczowych (zresztą w bardzo częstych w moim przypadku) więc jakieś tam bakterie mogły się przedostać...

pao no to się cieszę, że już wszystko w porządku z Twoim :-)
dagne wrzucaj wrzucaj koniecznie jak najwięcej fotek, we mnie już masz stałą klientkę :-) A robisz może te z masy perłowej też w innych kolorach? A tymi różowymi i granatowymi jestem zainteresowana jeśli jeszcze nikt ich nie zamówił, spiszemy się na privie to podasz mi nr konta, przeleję kaskę :-) Chyba, że będziesz wolała przelew na adres, ale to się dogadamy na privie;-)
A ja też po pedagogice jestem-doradztwo zawodowe i personalne. A mgr albo na resocjalizację i potem aplikację kuratora sądowego, albo na przedszkolną i wczesnoszkolną, bo myślę o otworzeniu prywatnego przedszkola :-)

Fakt, z tym wyborem gina, też słyszałam, że warto ordynatora :) jeśli nastawiamy się na ciążę i rodzenie na jego oddziale :) ja chciałabym rodzić w nowym szpitalu w Rzeszowie. PRO-FAMILIA Nowy Specjalistyczny Szpital Ginekologiczno-Położniczy w Rzeszowie. Dla Rodziny.
Za naturalny się nie płaci - umowa z NFZ, cesarka, chyba narazie się dopłaca, ale trwają konsultacje, a komentarze mam, które tam rodziły- wow, dziwne, że takie cudowne miejsce istnieje :) zresztą sale porodowe piękne, że aż nienaturalne porównując ze zwykłym szpitalem :)
Asiol, dokładnie dogadamy się na privie :) mogę inne kolory też zrobić :) tylko muszę wtedy zamówić nową dostawę :) narazie rozwijam się i zamawiam sporadycznie, ale jak teraz mój mały biznes zacznie się kręcić to i więcej będę zamawiać elementów :)

Ostatnia edycja:
dagne a ja w sierpniu biorę ślub, może mogłabyś mi zrobić coś ładnego?jak będę miała sukienkę to podesłała bym Ci zdjęcie i byśmy nad czymś pomyślały - czy istnieje taka możliwość? :-)

widze że cudeńka oglądacie. Ja też jestem sroczka na takie świecidełka ;)
dagne wrzucaj zdjęcie i sobie pooglądamy a tobie damy zarobić ;)

Ja niestety nie mogę się pochwalić pięknymi salami ale za to cudowną i sympatyczną opieką. Oczywiście jak narazie tylko iwyłącznie z opinii m.in. mojej teściowej :p bo musze się pochwalić, że mam szwagra w wieku 5 lat :D

reklama
Asiol, oczywiście, że mogę Ci zrobić komplecik ślubny :) jak tylko sukienkę wybierzesz to pomyślimy :) wow, to dla mnie zaszczyt :D w sumie sobie też robiłam na mój ślub, taki skromny z białych perełek, ale to były początki, więc nie był zjawiskowy:) zresztą, ja dużo rzeczy sama na własne wesele robiłam np zaproszenia, ozdoby na auto. A właśnie, jak tam przygotowania do weselicha? :)
Magda, ja cie! to masz młodą teściową :)

Ostatnia edycja:
Do góry