reklama
dagne
Fanka BB :)
Asiol, powiem Ci, że jak będę szykować w przyszłości wyprawkę, to na pewno zaopatrzę się w coś z twojego sklepu 
Dziewczyny dostałam herbatę z hibiskusa od teściowej jak byłam w niedziele z męzusiem, czytam na necie a tu opis, że zwalcza również wolne rodniki hehehe
co się uśmiałam -może staro wyglądam 
Ael, oj tam, na bank będziesz śliczną mamusią
Dziewczyny dostałam herbatę z hibiskusa od teściowej jak byłam w niedziele z męzusiem, czytam na necie a tu opis, że zwalcza również wolne rodniki hehehe
Ael, oj tam, na bank będziesz śliczną mamusią
Ja właśnie zrobiłam całą wyprawkę mojej przyjaciółce(tej, która urodziła tydzień temu). Od wózka i nosidełka, przez kosmetyki, ciuszki, kocyki po kosmetyki, wanienkę, łóżeczko itpAsiol, powiem Ci, że jak będę szykować w przyszłości wyprawkę, to na pewno zaopatrzę się w coś z twojego sklepu![]()

kwiatuszekq20
madziarka trzymam kciukasy za fasolke a u mnie wczoraj był straszny bol nie wiem co sie dzialo czy to wou takie bolesne z prawego jajnika czy jakas kolka nerkowa bo normalnie az plakałam ale jakos przeszlo cale plecy az mnie bolały
dagne
Wysłałam miśka mojego po loda, bo mam smaka
a jak tam testujące na dniach? zniecierpliwione?
Kwiatuszku, a Ciebie to czemu nie ma na liście testujących?? podawaj tu nam datę
kwiatuszekq20
mnie mozecie wosac na 23.04 mysle ze wczesniej nie ma sensu dzis mam 13dc ale predzej tak nie bede testowala
kwiatuszekq20
spadam myjku
do jutra panienki lece do mezusia same rozumiecie 13dc
reklama
dagne
No jasne
leć, leć - się rozumie 
Podziel się: