reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Asiol, powiem Ci, że jak będę szykować w przyszłości wyprawkę, to na pewno zaopatrzę się w coś z twojego sklepu :)
Dziewczyny dostałam herbatę z hibiskusa od teściowej jak byłam w niedziele z męzusiem, czytam na necie a tu opis, że zwalcza również wolne rodniki hehehe:D co się uśmiałam -może staro wyglądam :D
Ael, oj tam, na bank będziesz śliczną mamusią :)

Asiol, powiem Ci, że jak będę szykować w przyszłości wyprawkę, to na pewno zaopatrzę się w coś z twojego sklepu :)
Ja właśnie zrobiłam całą wyprawkę mojej przyjaciółce(tej, która urodziła tydzień temu). Od wózka i nosidełka, przez kosmetyki, ciuszki, kocyki po kosmetyki, wanienkę, łóżeczko itp :-D Tak jak Wam pisałam, ja wielu rzeczy nie mam w sklepie, bo mi się bawić w drobiazgi nie chce, ale dla znajomych jestem w stanie załatwić i sprowadzić wszystko więc w razie czego śmiało piszcie ;-) Zawsze z chęcią pomogę, czasem doradzę na miarę swoich możliwości :-)

madziarka trzymam kciukasy za fasolke a u mnie wczoraj był straszny bol nie wiem co sie dzialo czy to wou takie bolesne z prawego jajnika czy jakas kolka nerkowa bo normalnie az plakałam ale jakos przeszlo cale plecy az mnie bolały

Wysłałam miśka mojego po loda, bo mam smaka :) a jak tam testujące na dniach? zniecierpliwione? :) Kwiatuszku, a Ciebie to czemu nie ma na liście testujących?? podawaj tu nam datę:)

reklama
Do góry