reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

kwiatuszek no to owocnych staranek życzę :tak: I wszystkim starającym się obecnie, owulującym ;-) A za testujące niebawem trzymam kciuki. Ja niby mam testować koło 9.04, ale chyba nie będzie potrzeby. Ja już wiem, że przyjdzie ta cholerna @. Co miesiąc przychodzi to dlaczego teraz miałaby odpuścić? :-( Wczoraj taki dół mnie złapał wieczorem, że aż się rozpłakałam okropnie:-(Powiem Wam, że zaczynam tracić nadzieję i przede wszystkim siłę do walki:-(Mam takie słabe dni czasem.

reklama
Asiol, smutno czytać takie rzeczy... nie poddawaj się, i na Ciebie przyjdzie pora :) ani się nie obejrzysz, a będzie biegał mały smyk :) tylko głowa do góry :) kurczę, ja tu "pocieszam", a sama narazie nie jestem w ciąży ;p ale nie bój żaby! razem "zaciążymy" niebawem :)

witam dziewczyny, podczytuję Was ale niewiele piszę, przez brak staranek w tym miesiącu nie mam co Wam donosić. Ale powiem Wam, że jest mi fantastycznie jak nie musze się co rano budzić z termometrem wiecie gdzie :-D , oglądać śluzów i liczyć dni. Fantastycznie jest sobie zrobić takie wakacje od staranek.
A jako, że jestem uzależniona od notowania i mierzenia to sprawdzam postępy mojej dietki ;) już 2,5kg wody ze mnie zleciało :szok:

dagne ja cierpliwie czekam na bransoletkę, ale czy ja mogę mieć też jakieś sugestie czy projekt jest już zaplanowany? ;)

Ostatnia edycja:
Dzień doberek... a w sumie to już wieczorek :) widzę, że dzisiaj taki śpiący dzień. Sama się troszke zdrzemłam w środku dnia więc teraz buszuje :) zrobiłam sobie jutro wolne w pracy więc mam przyjemne perspektywy na jutrzejszy dzień. To chyba z zazdrości, bo jak widzę, że siedzicie sobie beztrosko rano na forum i każda pisze, że się wyspała to aż żal... :p:p:p

Dagne ale śliczna ta bransoletka:-) A ja mam mojego chłopa z głowy na kilka dni:dry:Właśnie mu koleś przywiózł nową gitarę, więc chyba się z nią ożeni taki zachwycony jest:-DAch ci faceci, jak dzieci albo jeszcze gorzej;-)
A ja będę chyba chora, albo już jestem:-(Mam stan podgorączkowy,trzęsie mnie, wszystko mnie boli, a najbardziej gardło:-(

reklama
Do góry