reklama
rastafarianka
25 latek ;)
no to fakt..... te II kreski po takim czasie jak staramy to naprawde jest zaskoczenie 
rastafarianka
25 latek ;)
aa tak tak pamietam... my z M staramy sie prawie rok.... gdyby wyszło za pierwszym razem juz byłby z nami bobas :/
Magd.a
Fanka BB :)
Dlatego my, jak się zaręczymy już zaczniemy poczynać jakieś kroki w tym kierunku, tym bardziej ,że byłam do tej pory na hormonach i byłam źle leczona na coś czego nie miałam nigdy...
ale mina mojego M. wczoraj jak zobaczył pękniętą wzdłuż gumkę.. bezcenna, jak dziecka 3 letniego któremu się nie kupiło zabawki ;-)
ale mamy nową metodę "szklankę wody" .. zamiast
ale mina mojego M. wczoraj jak zobaczył pękniętą wzdłuż gumkę.. bezcenna, jak dziecka 3 letniego któremu się nie kupiło zabawki ;-)
ale mamy nową metodę "szklankę wody" .. zamiast

rastafarianka
25 latek ;)
peknieta? o raju/ a w ktorym dc jestes?
rastafarianka
25 latek ;)
ja z moim M jestesmy ze soba 3 lata i nigdy gumek nie uzywalismy... po pierwsze nie było potrzeby bo na poczatku brałam tabsy a poptem byłam pewna ze to ten jedyny facet i stwierdzilismy ze jak bedzie bobo to spox damy rade.... a po drugie uwazalismy ze to jak jedzenie cukierka w papierku. ale wiem ze czasem trezba uzywac.... ja kochałam sie tylko pare razy z wczesniejszym chłopakiem z gumka i to było cos okropnego... było to dla mnie bardzo wyczuwalne i czasami az sprawiało mi bol....
rastafarianka
25 latek ;)
ooooooo to czuje ze w tym cyklu bedziecie ostro wypartywac @.
reklama
Podziel się: