reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Z tym ,że.. ja się nie staram :-) dałam sobie czas,żeby poznać siebie, swoje cykle itp. :-) co nie znaczy,że unikamy zbliżeń z M. :-)

Dlatego my, jak się zaręczymy już zaczniemy poczynać jakieś kroki w tym kierunku, tym bardziej ,że byłam do tej pory na hormonach i byłam źle leczona na coś czego nie miałam nigdy...

ale mina mojego M. wczoraj jak zobaczył pękniętą wzdłuż gumkę.. bezcenna, jak dziecka 3 letniego któremu się nie kupiło zabawki ;-)

ale mamy nową metodę "szklankę wody" .. zamiast :-D

ja z moim M jestesmy ze soba 3 lata i nigdy gumek nie uzywalismy... po pierwsze nie było potrzeby bo na poczatku brałam tabsy a poptem byłam pewna ze to ten jedyny facet i stwierdzilismy ze jak bedzie bobo to spox damy rade.... a po drugie uwazalismy ze to jak jedzenie cukierka w papierku. ale wiem ze czasem trezba uzywac.... ja kochałam sie tylko pare razy z wczesniejszym chłopakiem z gumka i to było cos okropnego... było to dla mnie bardzo wyczuwalne i czasami az sprawiało mi bol....

reklama
Do góry