reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Wy mnie tak wszystkie mylicie ehh, jedne że dziewczynka drugie że chłopak....poczekamy jeszcze 9 tygodni zanim się dowiemy :p
Ale na pomarańcze mam często dużą ochotę i nawet dziś w drodze powrotnej z urzędu zaszłam do centrum spożywczego i kupiłam dwie duże pomarańcze, jedną zjadłam to była tak przeokropnie soczysta i taka słodka, no po prostu delicja :]

IWASEK trzymam jutro kciuki za Twojego skarba,będzie dobrze:-)Ja jutro albo w piątek też wpadnę na chwilę do Novum może go gdzieś spotkam na korytarzu :-D Iwasek, a jeśli wolno spytać w co grasz,albo gdzie,albo na czym?:confused::-)

Dzikuję CI bardzo Asiołku:-)
Wizyta dopiero po 20 ale jak zobaczysz takiego wysokiego w okularach i bez opieki ...to on:-D:-D
Prowadzę imprezy i spiewam . Dwa albo trzy razy w dyg. Taka dodatkowa hobbystyczna w sumie praca. Robie to co naprawdę lubię i jeszcze mi za to płaca ;-)

Hej,

jestem świeżą, mam nadzieję - przyszłą mamą :)

Badania nasienia wykonane. Moje hormonalne też. HSG w szpitalu zrobione. Nie może się nie udać :)

Witamy w naszym gronie staraczkowego wsparcia:tak:

Ael najważniejsze zeby było zdrowe prawda?:-)
Jeszcze troszkę i będziesz się zastanawiała nad imieniem.

A u mnie pada deszcz więc pogoda optymistycznie nie nastraja ale moje słonko takie kochane i spokojne że i mi sie udzieliło:-)
Miłego dzionka kobietki;-)

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny!!:-)

Coś tu dzisiaj ciuchutkooo, zawsze jak wchodze rano to mam mnóstwo do nadrobienia a dzisiaj prawie że nic;-)U mnie dzisiaj 27 dc jutro ma przyjść @ i pewnie będzie..

Anna witam Cię serdecznie, napisz coś więcej o sobie i ile się staracie;-)

Ael ja myśle że bedzie dziewczynka:-) moja psiapsióła ma dziewczynkę i od początku ubóstwia pomarańcze i mandarynki, a ta która ma chłopca przez całą ciąże pochłoneła tony kiwi.

Cleo powiem CI ze ja tez nastawiam się już tylko na @ . Jak nie przyjdzie to będzie miła niespodzianka a nie kolejne rozczarowanie. I życzę Ci właśnie takiej niespodzianki;-)

Witam dziewczyny i ja :-)

dziś ja mam ciężki dzień, spiąca jestem mimo,że spałam ponad 9 godzin :/ jeszcze dziś w nocy moje Dziecko jedzie znów na mecz i wraca dopiero w sobotę w nocy :-( ehs..

reklama
Dzięki Iwasek za słowa otuchy ale jednak moja intuicja nigdy nie zawodzi ;-)
Magd.a ja też mam dzisiaj cięzki dzień okropnie.. i w ogóle w Krakowie szaro i ponuro.

A mnie w piątek czeka odświeżanie dużego pokoiku, będziemy malować:-) ale będzie bałagan..

dotka85 jak sie jutro nie zjawi to testuję w piątek:-) ale czuje ze sie zjawi wiec sie nie napalam..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry