reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ewika i Ael No cóż dziewczyny - uroki stanu błogosławionego
Ja jestem w stanie to wszystko znieść z godnością, tylko aby sie diagnoza potwierdziła i z dzidzią było wsio oki. Trzymajcie się, pomyślcie że jeszcze trochę (bo czas szybko leci) i będzie z Wami maleństwo, wyobraźcie to sobie a może będzie lepiej. Dla pocieszenia dodam, że zazwyczaj mdłości to tylko pierwszy trymestr więc dacie radę. Trzymam za Was kciuki &&&&&&&&&&&&&&&

Mykam do małża. życzę owocnych nocek :) i 2 krech staraczkom, pa

Ostatnia edycja:

Ja jestem w stanie to wszystko znieść z godnością,

Hah kochana inaczej będziesz mówić, jak Twoje dzieciątko będzie Cię przyprawiać o mdłości i wymioty :-)
Też tak myślałam, bo do tego uroku jestem przyzwyczajona przez częste problemy z żołądkiem, ale te wymioty i nudności ciążowe przerosły moje oczekiwania. Było tak źle, że nie mogłam brać co dzień z rana przed śniadaniem musowo tabletki na tarczycę. A gdybym przestała poziom prolaktyny w organizmie byłby tak wysoki, że nie skończyło by się na problemach z byle jakim krwiakiem.
Dlatego ja muszę się wspomagać czymś na nudności i wymioty by dla dobra mojego serduszka drugiego móc spokojnie łyknąć euthyrox :-)

Ale zobaczysz, jeszcze nam pomarudzisz :-D

maaadziarka gratuluje z całego serca!!! oby wszystko się potwierdziło i żeby dzidzia była zdrowiutka jak ryba! ;-)
ael chyba kamień spadł Ci serca po wizycie u ginka... dobrze, że krwiak się zmniejszył, na następnej wizycie pewnie nie będzie go już wcale :)

a ja sobie wlasnie odpoczywam po podwójnym ''pawiu'' chyba cos mi stanelo na zoladku i czuje sie teraz tragicznie az sie boje co kolwiek przekasic wypilam sobie herbatke gorzka i leze w lozku moj ukochany pojechal na chwile do kumpla wiec pewnie do baru na piwko wskocza.

ael chyba kamień spadł Ci serca po wizycie u ginka... dobrze, że krwiak się zmniejszył, na następnej wizycie pewnie nie będzie go już wcale :)
Czy ja wiem czy spadł mi kamień, jakoś dziwnie jestem spokojna w tym względzie, czuje że i tak będzie dobrze. Tak samo było z pobytem w szpitalu...dziwne
Moja chrzestna rozkazała mi, żeby ten krwiak w tym tygodniu zniknął to śmiałam się do rozpuku XD
A 18 dowiem się czy coś z tego krwiaka zostało :-)

ael no widzisz, to jak dostałaś rozkaz to się staraj :D a tak na poważnie to się nazywa: kobieca intuicja :-)
magenta a może to jakieś objawy??? :rofl2: chociaż dopiero jutro masz owulacje ale może przy ostatniej rozgościła się u Ciebie fasolka...

reklama
nie zmienialam suwaczka owulke mialam w 12 dc bylam na monitoringu a dzis mam 18 dc u mnie to napewno nie fasolka czekam grzecznie do chyba 16 kwietnia na @ moze sie cos przesunie tulenia nie bylo o czasie a watpie ze armia z przed 5 dni dotrwala a z zeszlego cyklu to chyba na usg gin by widzial ze jest fasolka

Do góry