Aelreda
Fanka BB :)
To ja Ci prześlę hydroxyzynowe fluidy na poprawę nastroju i zniknięcie mdłości ~~~~~~~~~:-)ide ten kisielek zażyć bo chyba nie wyrobiejak przeżyję to wrócę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To ja Ci prześlę hydroxyzynowe fluidy na poprawę nastroju i zniknięcie mdłości ~~~~~~~~~:-)ide ten kisielek zażyć bo chyba nie wyrobiejak przeżyję to wrócę.
Ja jestem w stanie to wszystko znieść z godnością,

Czy ja wiem czy spadł mi kamień, jakoś dziwnie jestem spokojna w tym względzie, czuje że i tak będzie dobrze. Tak samo było z pobytem w szpitalu...dziwneael chyba kamień spadł Ci serca po wizycie u ginka... dobrze, że krwiak się zmniejszył, na następnej wizycie pewnie nie będzie go już wcale![]()
chociaż dopiero jutro masz owulacje ale może przy ostatniej rozgościła się u Ciebie fasolka...Wiesz kochaniutka, ja jestem skomplikowaną kobietą i u mnie to się inaczej nazywa ;-):-)ael no widzisz, to jak dostałaś rozkaz to się staraja tak na poważnie to się nazywa: kobieca intuicja :-)