reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
witam was popołudniowo ktos dzis testował?
Moje dzieciątko wg usg jest starsze o 4 dni niż z suwaka, ale suwaka nie zmienięewika widzę,że Wy z Ael możecie sobie ręce podać2 dni Was dzielą
![]()
dagne
Fanka BB :)
Ja właśnie was nadrobiłam i zabieram się za obiad, wymyśliłam sobie spaghetti 
rastafarianka
25 latek ;)
hera mam wiecej ubranek dla dziewczynki wiec.... mi to pasi
a Twoj 7 zmysl pokazuje termin zmajstrowania tej slicznotki?
Ja chciałąm zapytać o to samo-ja dosłownie zasypiam na stojąco dzisiaj, nawet kawa nie pomaga:-(To ciśnienie i pogoda chyba tak działa.jejku wam tez tak chce sie spac
IWASEK trzymam jutro kciuki za Twojego skarba,będzie dobrze:-)Ja jutro albo w piątek też wpadnę na chwilę do Novum może go gdzieś spotkam na korytarzu..a zamiast ?????
Kurcze a ja sie juz zaczełam stresić ta jutrzejszą wizyta mojego szczęścia.
Najgorsze że gram i dopiero po 23 bedę wiedziała czy i ewentualnie co tam mu znaleźli.

Kisielek kochanami tam sie spać nie chce tylko coś dzisiaj mi strasznie niedobrze!!! z kibla to chyba do wieczora nie uda mi sie wyjsc na dluzej niz na 5 nimut ;/

Ja przeżyłam na nim zanim dostałam hydroxyzynę. Dostałam wczoraj drugą receptę na ten lek, ale wykupię go w przyszłym tygodniu i zostawię na wyjazdy oraz bardziej niebezpieczne momenty.
Dziś troszkę zamulało, ale obudziłam się po czym wstałam łyknęłam tabletkę i poleciałam do kibelka bo popędziło, więc spokoju moje drugie serduszko nie miało by się obudzić z mamą :-)
reklama
Podziel się: