Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Fifka bezowulacyjne cykle w ciągu roku zdarzają się u kobiet, to nie jest nic złego więc się nie martw, mogło się zdarzyć:-)Ja dostaję Dupka, jest bardzo fajny. Gdyby się okazało, że nie pęka Ci pęcherzyk to pogadaj o zastrzyku z Pregnylu na pęknięcie (wprawdzie będziecie się musieli przytulać w wyznaczonych dniach i godzinach,ale lek na pewno pomoże w pęknięciu);-)A ja jestem po wizycie u gina! Potwierdził się brak owu w tym cyklu więc dostałam CLO i luteinę zmienił mi na Dupka (bo on podobno nie wstrzymuje owulacji w razie gdyby się przesunęła) Mam mieć też w tym cyklu pełen monitoring i jeśli tym razem nie wyjdzie mam mieć całą masę badań na drożność hormony itp...
Eh...
Gochaa życzę Ci tego z całego serca :-)A ja dziś dłuugi dzień miałam :-) Dopiero teraz mogłam wejść. Kurcze jakoś ta wiosna mnie nastraja pozytywnie coś czuję że tego lata będę latać z brzuszkiemMam taką nadzieję !!!!!
Witaj Aniu w naszym gronie - powodzenia :-)Hej,
jestem świeżą, mam nadzieję - przyszłą mamą
Badania nasienia wykonane. Moje hormonalne też. HSG w szpitalu zrobione. Nie może się nie udać![]()
IWASEK ja się często obracam w światku muzycznym i imprezowym to może my się gdzieś już spotkałyśmyDzikuję CI bardzo Asiołku:-)
Wizyta dopiero po 20 ale jak zobaczysz takiego wysokiego w okularach i bez opieki ...to on
Prowadzę imprezy i spiewam . Dwa albo trzy razy w dyg. Taka dodatkowa hobbystyczna w sumie praca. Robie to co naprawdę lubię i jeszcze mi za to płaca ;-)
Niestety nie spotkam Twojego szczęścia bo ja idę jutro rano, ale trzymam mocno kciuki :-)
Gdzie ta wiosna??