reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Wiesz, myślałam o jakimś blogu albo stronce, ale narazie muszę trochę więcej czasu zaoszczędzić :) a nie smucę się aż tak bardzo, ale chciałabym, żeby mój K mógł w końcu do brzuszka mówić :)

reklama
jak mi w brzuchu burczy to mój się pyta czy nie mam tam jakiegoś obcego....chciałabym mu powiedziać że obcego nie mam, ale mam dzidziusia...no ale na to moja droga trzeba duzo cierpliwości i jeszcze więcej miłości:-)

Jeszcze chwila i bede mogła znikac do domu...jakis straszny dzień w tej pracy...A czy dla mnie jedna fasolka też może być zarezerwowana, ja się nie palę nie musi być już oddaję pierwszeństwo staraczkom z dłuższym stażem ale tak w maju, albo czerwcu, co załapie się jeszcze?:) A biżuteria super już też tak myslę czy się nie skusić...:)

No to musi byc niesamowite uczucie:) ja juz oglądam ciuszki ciążowe na allegoro i tak sobie mysle jak ja bede wyglądać...kiedyś... zresztą sledze watek sierpniówek i majówek to mi się zawsze cieplej na sercu robi jak te ich brzuchy pooglądam...przyjdzie i na nas pora;) wierze ze wszystko ma swój odpowiedni czas:)

Czesc Dziewczyny!!!

Ja jestem tutaj nowa na forum, ale mam cicha nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona :tak:

Kilka slow o mnie...

Jestem szczesliwa mezatka juz od ponad 5ciu lat, ale o maluszka zaczelismy starac sie dopiero kilka miesiecy temu. Dokladnie jest to nasz 8 cykl, jak narazie bez wiekszych efektow...:-( Obecnie jestem w 7dc, prawie po @ i pelna entuzjazmu czekam na dni plodne z nadzieja, ze moze w tym miesiacu wkoncu sie uda:tak::tak:

Postaram zagladac do Was najczesciej jak tylko sie da. Pozdrawiam
Was wszystkie bardzo goraco :-D:-D:-D

A mnie sie usnelo na trochę :-D a zaraz ide cos zjeść bo mi w brzuchu burczy :-( jeszcze z 1.5 h i do domu zmykam. Piec ciasto i nacieszyć sie swoim. Dzis M. Dzwoniąc do mnie nazwal mnie swoim nazwiskiem.. :-D

Witaj Susie :-) Dagne nie smuć się, niedługo Twój mąż będzie mówił i śpiewał do Waszej fasolki w brzusiu :-) A mój L. jak mi burczy też pyta co tam za obcy się ukrywa :-D Ja niedługo lecę na badanka - mam nadzieję, że tam wszystko czyściutko i ok bo już baaaardzo chcę zrobić HSG i się dowiedzieć co i jak :-)

Paluszek Asiol witajcie!!!
Tak ja jestem pod stala kontrola lekarza. Przeszlam juz szereg badan m.in. FSH, TSH, regularna cytologie oraz badanie na chlamydie. Wszystko w normie.
Od pani dr dostalam progesteron do przyjmowania miedzy 15 a 25 dc, poniewaz podczas USG dopochwowego okazalo sie, ze moja blona sluzowa macicy jest bardzo cieniuta a to bylo w srodku cyklu, wiec wszystko powinno byc gotowe to przyjecia jajeczka...;-)

reklama
hej dziewczynki a ja dopiero teraz mam chwilke czasu od rana w biegu:-) wieje u mnie dzis strasznie az glowe urywa... ale lsonko wychodzi:-) a mnie dzis cmi brzuch tak jak bym @ miala dostac. wieczoram jeszcze mnie na wymioty bralo ale minelo na szczescie wczoraj moj ukochany sie przytulil i do brzucha mi gadal haha czy to dzidzi kawka i jedzonko nie smakuje a ja grzecznie czekam na @ jestem ciekawa kiedy przyjdzie teraz... ja tez na obiadek mam od wczoraj spaghetti :-p ja nam wszystkim zycze szybkich fasolek pomijam magde bo ta gumka to pewnie specjalnie pekla :-p:-D i bedzie fasolka a magda sie jej wcale niespodziewa:-) i po magdzie kolejna z nas bedzie wchodzic na forum z :szok: i beda same 2 krechy:-) bociany juz lataja i czekaja na nowe domki bo im ciezko tyle bobaskow dzwigac

A no i bym zapomniala witam nasza nowa kolezanke zapraszam do nas milo ze tak duzo dziewczyn sie tu pojawia przynajmniej wiemy ze nie jestesmy same

Do góry