dagne
Fanka BB :)
Dziewczyny dobranoc
spokojnych snów 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam pytanko czy ktoras z Was stara sie juz tak dlugo jak ja(8 miesiecy)??? Dla mnie to cala wiecznosc
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki i zycze dobrej nocki.
to i tak optymistycznie!a niby mowia ze kobiety miedzy 18-26 rokiem zycia maja najbardziej plodny czas jakos po sobie tego nie widze![]()
No Claudusia własnie jak tam nastrój? ja już zaciskam kciuki![]()
hahaha IWASEK ja z ogromną przyjemnością :-) Hera widzi 5 fasolek do sierpnia to może będzie tam po jednej naszej ;-) A ja lecę do Novum jednak dzisiaj ale kurcze będę przed 20 więc nie spotkam Twojego szczęścia, ale zostawię mu na recepcji ogromne kciuki ode mnie - powiedz żeby odebrał jak przyjdzie![]()
Śliczna!!!! Dagne tak sobie myśle ze powinnas nam zrobić staraczkowe bransoletki :-) takie same dla kazdeja to jest moja dzisiejsza ślicznotkagdyby nie to, że ją zamówiła koleżanka, to sama bym w niej chodziła (jak to mówią szewc bez butów chodzi)
Zobacz załącznik 343928