reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dobranoc kochane kobietki. Jutro mam mnóstwo pracy od rana a potem z moją suczką jadę na operację więc zajrzę pewnie tylko na chwilkę do Was. Claudusia kciuki zaciśnięte za II kreseczki na teście :) IWASEK czekam na wieści jak tam Twój skarb po wizycie. Dagne Ty mi z nieba spadłaś kobieto - wiesz o co chodzi :-D

Hej wszystkim!!!
Ja wlasnie wrocilam z pracy, ciezko mi bedzie pisac z Wami w tym samym czasie, bo ja klikam ze Stanow, a my jestesmy 6 h do tylu. Krotko mowiac, jak Wy spotykacie sie przy porannej kawce ja jeszcze sobie slodko chrapie ;-)
She123 chyba rzeczywiscie masz racje, raczej nie mam szans nadrobic nawet czesci z tego co juz napisalyscie. Ale w weekend sprobuje, choc troszeczke.
Hera81 pytalas o moj wiek. Mam 27 lat:zawstydzona/y:. Czasem mysle, ze za dlugo czekalam z decyzja o planowaniu ciazy. Zawsze bylo cos wazniejszego do zrobienia...
Pewnie jeszcze dlugo bym sie nie zdecydowala, gdyby nie moj maz. To on tak jakby "przemowil mi do rozumu". A teraz to juz tak bardzo chce, ze niczego na swiecie nie pragne bardziej...
Uff ale sie rozpisalam:-D.
Mam pytanko czy ktoras z Was stara sie juz tak dlugo jak ja(8 miesiecy)??? Dla mnie to cala wiecznosc:szok:

Pozdrawiam wszystkie forumowiczki i zycze dobrej nocki.

hej kobietki:-) ja sobie wlasnie zjadlam sniadanko wypilam kawe:-)
Dotka sliczne te twoje aniolki itp podziwiam twoj talent:tak::-)
Susie- u mnie juz leci hmm 9 cykl:-( wczesniej bylo poprostu na spontan i jak widac bez zadnych efektow :wściekła/y: ale sie nie poddajemy:tak: trzeba walczyc o te nasze marzenia:-) jak dobrze pamietam pok stara sie juz od dwoch lat:-( a niby mowia ze kobiety miedzy 18-26 rokiem zycia maja najbardziej plodny czas jakos po sobie tego nie widze:-p ten cykl tez mam stracony wiec zaczyna sie prawi 10 cykl staran. oby szybko sie udalo cos zmienic nasze kochane ciezarowki musza nas chyba znowu fliudkami poczestowac :tak: Magda tak ty tez:-D a wogole nasze kochane mamuski napiszcie nam jak samo poczucie czy pojawily sie jakies nowe objawy?? u mnie @ nadchodzi a od trzech dni podkowa mnie jajnik prawy pozniej lewy ale delikatnie brzuch dziwnie cmi wychodza syfki:zawstydzona/y: tylko mam nadzieje ze @ przyjdzie w terminie czyli 16 uff

Ja Wam mogę cokolwiek wysyłać jak będę w ciąży :-) teraz się na to nie zapowiada :-) jeszcze 2 dni pakowania sobie tabletek tu i ówdzie :-D i we wtorek do ginka :-)

Oj jak dobrze, że dzis już piątek:)

Susie to jesteśmy rówieśniczkami:) Tylko my dopiero rozpoczynamy starania i choć mam tysiąc obaw to bardzo liczę na to, że do wakacji pojawi się fasolinka:) Jak będzie zobaczymy...

Claudusia!!!!, ja się na pracy skupić nie mogę więc dawaj znać co i jak:) Co by nie było myslami jestem z Tobą zresztą jak pewnie cała reszta dziewczyn:)

Dotka zauroczyłam się w śiweczniku:) Rewelacja;)

Mam pytanko czy ktoras z Was stara sie juz tak dlugo jak ja(8 miesiecy)??? Dla mnie to cala wiecznosc:szok:
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki i zycze dobrej nocki.

ja juz lece 21. cykl...

a niby mowia ze kobiety miedzy 18-26 rokiem zycia maja najbardziej plodny czas jakos po sobie tego nie widze:-p
to i tak optymistycznie! :) ja czytalam, ze 16-24 najlepiej :) wedlug obu statystyk jestem juz starym nieuzytkiem :)

No Claudusia własnie jak tam nastrój? ja już zaciskam kciuki:)

Witajcie!!

Właśnie jem śniadanko jak na razie @ nie ma..ale jeszcze cały dzień przede mną..I żadnego przeczucia nie mam ;-) nie wiem tak jakoś dziwnie, będzie co będzie :-) Dzięki za wszystkie mocno ściśnięte kciukaski!!

Ostatnia edycja:
reklama
hahaha IWASEK ja z ogromną przyjemnością :-) Hera widzi 5 fasolek do sierpnia to może będzie tam po jednej naszej ;-) A ja lecę do Novum jednak dzisiaj ale kurcze będę przed 20 więc nie spotkam Twojego szczęścia, ale zostawię mu na recepcji ogromne kciuki ode mnie - powiedz żeby odebrał jak przyjdzie :-D

Asiołku powiem Ci ze jestem skołowana po tej wizycie. Ten sam lekarz na forum odpisał mi ze w nasieniu są duże nieprawidłowości i zalecił wizyte u androloga. Będąc u niego moje szczescie przebadane wszędzie gdzie sie da i pocieszone że wszystko ma odpowiednich rozmiarów( dwa razy to powtarzał:-D:-D:-D) usłyszało że normy se zmieniły i nie jest źle.:baffled::nerd:Zgłupiałam jak słowo daję. Moj Pan szczęśliwy bo widac bardzo go to męczyło,dostał jeszcze jakieś tabsy no i mamy działac. Jak do sierpnia nam nie wyjdzie robię drozność i zastanowimy się co dalej.
Więc ja poproszę jedna fasolkę.....

a to jest moja dzisiejsza ślicznotka :) gdyby nie to, że ją zamówiła koleżanka, to sama bym w niej chodziła (jak to mówią szewc bez butów chodzi) :)
Zobacz załącznik 343928
Śliczna!!!! Dagne tak sobie myśle ze powinnas nam zrobić staraczkowe bransoletki :-) takie same dla kazdej:tak:

Dotka bardzo ładne te aniołki i naprawde fajna pamiatka:-)

Witam Susie:-) Obys czuła się tutaj tak jak ja :-D

Cleo powtarzaj mantrę..oby nie przylazła...a ja trzymam za to ogromne &&&&&:-)

Ostatnia edycja:
Do góry