reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

iwasek piatka ja mialam podobnie ze spowiedzia i ksiadz nie dal mi rozgrzeszenia przez sex przed malzenski wysmialam go i poszlam do innego i tam ten nawet beee nie powiedzial ale moja spowiedzy juz byla mega dawno temu :p a teraz hoho to dopiero przed slubem pojde

reklama
Taaa jakby sami byli lepsi...
Mam znajomego taksówkarza i mi opowiadał jak woził w pewne miejsce owych "śnietych" .

I jeszcze to klepanie regułek zwane modlitwą...
Dwie "zdrowaśki" i jestej cool ! Masakra jakaś. Rozmowa z Bogiem moim zdaniem to normala konwesacja..a raczej monolog w myślach, który jednak coś wnosi.

Dobra kończe temat bo sie tylko nakręcam ...nie znosze tego pingwiniarskiego klanu i tyle ;-)

Ostatnia edycja:
Hej, hej, jestem:) dzięki za gratulacje:) jeszcze tak do końca nie wierzę, ale po jutrzejszym teście jeśli też będzie pozytyw to już na 100% będę prze-szczęśliwa, co nie zmienia faktu, że teraz także mam banana na twarzy:)

Nic a nic :) wiecie, po wczorajszym moim tekście: ciocia niebawem przyjedzie:) już chciał umówić się na wizytę u lekarza. Kończy o 15.30, więc będzie coś za 15 czwarta:) tak myślę, czy powiedzieć mu dziś, czy jutro, ale nie wytrzymam:) bledziocha, bo bledziocha, ale jest! :)

Dagne ja bym nie wytrzymała ;D Powiedz dzisiaj ! Nie stresuj faceta ;p;p

A ja mam dzisiaj wielką ochotę na naleśniki na ostro i właśnie biorę się za smażenie ;)

reklama
Do góry