reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja ogólnie... po 21 miesiacach bezowocnego bzykania mam dosc, nie mam ochoty, nie chce, nie mam sily. nie sprawia mi to juz zadej frajdy.

reklama
witajcie dziewczynki
po dluzszej nieobecnosci i doczytywaniu was po cichu wreszcie jestem
w sobote na weselu sie wytanczylam a wczoraj na poprawinach objadlam dzisiaj grill firmowy i moze wreszcie jutro odpoczne...
wczoraj powinnam dostac @ ale jakos cisza nie chce zapeszac ale boje sie test zrobic zeby nie zobaczyc jednej I :-(
dzis juz przepadlo bo poranny mocz juz odplynal ;-)
moze jutro raano zrobie...

Pok, wiem, łatwo mówić, ale może odpuść na miesiąc, dwa? Nabierz sił, zawalcz o relacje i powrót namiętności?

Kasia.natka, po terminie @ test może wyjść nawet nie z porannego, oczywiście sporej czułości test

Dzień dobry :)
Ja to się wyspałam, że ho ho :) jeny się na noc wczoraj objadłam, masakra :) potem zasnąć nie mogłam.
Pok, kurcze, tak trzymałam kciuki... bardzo mi przykro... jejku najgorsze właśnie to, że seks już nie sprawia przyjemności... ja i tak dalej trzymam kciuki i wierzę w Was :) nie będę Cię pocieszać, bo to nie pomoże, ale za to przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~ ;)
Kasia, no miejmy nadzieję, że zobaczysz te II krechy :)
Magenta, wow, ależ na wiosne rozbudziły się Twoje pragnienia - może efektem będzie fasola :)

pok a moze faktycznie odpusc sobie na chwile taki relaksik drobny pomysl o sobie i ukochanym jakas fajna kolacja cos moze wyjatkowego wspolne gotowanie itp moze chwila odskoczni jakos cie inaczej nastroi ale rozumiem cie ze po tak dlugi czasie sie odechciewa lozka seksu i innych takich

nom troszke sie rozbudzilam :p oby tak dalej i oby udalo sie zafasolkowac w koncu wczoraj zjadlam o,5kg lodow smietankowo- jagodowych mniam normalnie troszke zostawilam swojemu hehe w sumie mogl pudelko wylizac hehe a ja sie wacham czy wogole testowa czy to ma sens zeby nie potrzebnie sie rozczarowywac

Ostatnia edycja:
jak do jutra nie przyjdzie to zrobie bo poprzedni cykl tez mialam dluzszy o jeden dzien od wczesniejszego wiec nie chce sie nakrecac
i tak juz motyle mam w brzuchu na sama mysl ze moze cos tam juz zyje...spokoj spokoj zobaczymy
pok ja sie zgadzam z sil - zrob przerwe, miesiac moze dwa nie kontroluj kiedy owu, jak bedziecie miec ochote na przytulanki to ok a jak nie to spacerki jakies wspolne wyjscia itp.

rozumiem cie pok a przynajmniej sie staram
wierze w ciebie bardzo i trzymam &&& za kolejne cykle bo przeciez nadzieja umiera ostatnia

reklama
Tak mi się przypomniało, że jak kiedyś byłam u swojej dawnej ginki i wspominałam, że chcemy się starać o dziecko to mi poleciła brać Prenatal Pro Baby. My zrezygnowaliśmy, postanowiliśmy iść na spontan, zresztą sprawdziliśmy skład i zaczęliśmy jeść normalne witaminy, mąż dodatkowo kwas foliowy ze mną, ale może warto spróbować? To są saszetki dla niej i dla niego, po 15 w opakowaniu

Do góry